tijgeroog Carina Lucassen
Blog Carina Lucassen

Bij de meeste cursussen die ik geef en bij de online jaarcirkel schrijf ik meestal een tekst ‘van mij’. Ze geeft een stukje inzicht in hoe ik de wereld zie, de energie lees en mijn leven er een beetje uit ziet.

De een vind het heerlijk en de ander slaat het liever over.

Deze week had ik enorm de aandrang om dit ook voor deze nieuwsbrief te doen.

Een stukje van mijzelf te delen zodat jij kan zien dat mijn leven niet veel anders is als die van jou.

Het enige verschil is misschien dat ik luister naar mijn ingevingen, naar mijn hart. Dat ik gehoor geef aan wat ik het liefste doe.

Hoe meer ik dat doe, des te meer ik open en deel vanuit mij. Hoe meer het stroomt.

Gewoon van binnen naar buiten.

Deze periode vind ik altijd lastig en deze week spande de kroon in alle opzichten. 3 deadlines kwamen samen en het voelde als bijna onhaalbaar. Pasen, koningsdag, allemaal leuk, maar mijn ritme is ver te zoeken en ik mis gewoon 2 dagen aan zuivere werktijd.
Stress in de tent.

Ik wil zoveel vertellen, delen, inspireren en strooien en heb soms gewoon tijd te kort.

De laatste les van de Magie van stenen cursus is geschreven. Ik moet er zo direct mooie afbeeldingen bij doen en dan is ze klaar om zich te delen met de groep. Wat een feestje is deze cursus!

Het is mijn passie, mijn liefde en dat delen is waar ik zo blij van wordt. Er zijn zoveel aha momenten, inzichten en nieuwe kristalliefdes zie je ontstaan. Iedere live is sprankelend en vol interactie. Het is de laatste les en dan gaan we hem binnenkort gewoon nog een keer geven.

De cursus zet lijnen van magie open, zet een onderstroom aan positieve energie aan en je mag je ongegeneerd onderdompelen in de energie van kristallen. Niets geneuzel en half verborgen, gewoon vol uit genieten van deze wonderen van de aarde.

Was je er niet bij? Geen zorgen er komt binnenkort een nieuwe datum.

Al weken borrelt er een nieuw iets. Iets wat ik het liefste doe is jou laten zien dat jij het zo waard bent in dit leven.

De meeste lichtwerkers en voorlopers zijn anders. Hebben een beste rugzak aan ervaringen en daarmee soms ook littekens.

Ik zie mooie mensen die hard aan zichzelf werken, zich kunnen schamen omdat ze niet hetzelfde zien, voelen of kunnen als die ander en zich zo eenzaam voelen in hun zijn. Er kunnen nog zoveel mensen om je heen zijn, je kan nog zoveel zorgen voor anderen, maar zien ze jou?

Wie zorgt er voor jou?

Het is mijn vertrouwen, mijn manier die ik zo graag met je deel. Zodat het jou inspireert tot vertrouwen.

Hoe ik dans in de regen, waar ik mijn vertrouwen vandaan haal komt voort uit mijn zien en weten. Uit de kosmische wetten die ik zo goed ken dat ik ze leef en zie.

Veel mensen zijn bang voor verandering, bang om los te laten wat ze hebben ook al doet het leven nog zo’n pijn. Omdat ze vertrouwen missen in alles en het gevoel hebben alles alleen en zelf te moeten doen.

Mijn diepste wens en verlangen is jou te laten voelen dat ik jou zie. Dat de kosmos jou ziet. Jouw ridders.

Je bent bang voor de veranderingen die er dan komen, maar eigenlijk begint het met anders te gaan kijken naar het leven. Niet te doen alsof je positief bent, maar het ook zijn omdat je vertrouwen hebt. 

Omdat je door de sluiers heen kan kijken, de wetten herkent en weet wat ze je zeggen en brengen. Je met de energie van het leven kan dansen, net zoals ik.

En dan, heel langzaam en natuurlijk verandert jouw leven een beetje met je mee. Omdat je durft te zijn. Omdat je trots bent op wie je bent. JIJ.

Dat verlangen van mij ga ik gewoon volgen. Ik kan niet anders meer.

Dus er komt binnenkort een online cursus die de jou meeneemt in mijn magie. Naar de bron van vertrouwen, naar leven vanuit je hart, naar veerkracht en durf, maar vooral naar thuiskomen bij jezelf.

Dus ik verheug mij nu al.

Maar deze week was er even geen tijd voor nog. Ik maakte eerst nog een fijne meditatie voor de online jaarcirkel met al haar content over de energie van de maan, een geweldige Bergkristal en de bijdragen van Marian en Bettie over de Tzolkin en Nine star ki.

Ik schreef van uit mijn hart over spirituele dienstplicht. Maakte vertalingen en bouwde een feestje met de kristalwezens in les 5 van de stenen cursus.

Mijn plannen om de winkel te vullen moeten even doorgeschoven worden naar zondag. Want er liggen nog een paar mooie kristallen te wachten, als een ruwe witte aragoniet.

Met een schuin oog naar de klok, zie ik dat ik weer eens tussen de tijd ben doorgeslopen met dit blog. Ik ben de tijd vergeten in mijn grote liefde in te delen wat ik te delen heb.

Is het een blijvertje? Laat het mij weten onder dit blog of jij dit leuk vindt om dit wekelijks te lezen of toch liever niet.

Ik wens je een geweldige week!

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: