zaaien Carina lucassen
stenen-carina-lucassen

Zit er echt kracht in stenen of is het een fabelachtig placebo effect die zweverige mensen eraan toedichten?

Kristallen en edelstenen vormen zich op verschillende manieren. Sommigen ontstaan druppel voor druppel, anderen vinden hun ontstaan in de diepe lagen van de aarde. 

Er zijn kristallen die onder grote druk en hitte ontstaan of heel langzaam holle ruimtes diep in de aarde opvullen. En met heel langzaam bedoel ik ook heel langzaam: want een kristal kan miljoenen jaren oud zijn voordat het gevonden wordt of aan de oppervlakte verschijnt. Ze hebben allemaal 1 ding gemeen, ze ontstaan uit moeder aarde.Een volledig natuurlijk, langzaam proces van mineralen, metalen, aardekracht en geduld.

Dat kristallen energie versterken, kanaliseren of omzetten weten we al heel lang. Radio’s maken gebruik van pyriet en kwartskristallen, en microfoons van kwarts om te versterken. Kwarts wordt zelfs gebruikt in computerchips! Dus eigenlijk zijn we wel gewend om de kracht van kristallen voor deze doeleinden te gebruiken. Hier wordt de werking niet betwist.

Op verschillende plekken op onze aarde verschilt de energie. Hoge en lage frequenties en trillingen wisselen af. Dit is een volledig natuurlijk proces, de aarde heeft een balans die door de natuur vanzelf in balans gehouden wordt. Kristallen die zich in de aarde bevinden zijn bedoeld om het energieveld van onze aarde in balans te houden met hun elektromagnetische energie.

Kristallen hebben een stimulerende of kanaliserende werking. Op plaatsen waar de energie piekt zijn kristallen die dempen en daar waar de energie frequentie laag is, vind je kristallen met een hoge frequentie die versterken. Zo houden ze het energieveld in balans. Dat is hun natuurlijke taak.

Kristallen kunnen energie opnemen, bewaren, focussen en uitzenden. Hun functie en kracht ligt in de basis bij onze aarde en haar energie. En dat is een naadloze samenwerking. Een heel vernuftig, complex, biologisch hoogstandje als je bedenkt dat dit voor ons mensen misschien niet eens haalbaar is om voor elkaar te krijgen als wij dat zouden moeten nabootsen!

Wil jij meer weten over kristallen? Een kristal die bij jou past? Stuur me een berichtje en je hoort van me…

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: