Ze heeft op dit moment gewacht. Het is geen toeval dat ze zich nu laat zien.

Ze draagt de laatste sterrenboodschap van dit jaar.

Zij is een bijzonder sterrenwezen. Haar golvende gouden haren, haar enorme kracht. 

Ze is verbonden met de energie van de hoogpriesteressen van de oude beschavingen.

Ze is verbonden met de energie van de hoogpriesteressen van Atlantis, Lemurie en latere beschavingen. Hoge krachtige energie verweven met vrouwelijke energie. Passie, levenskracht, vitaliteit en creativiteit. 

Alsof ze een sterrendoosje opent ontvouwt er een energie die alle roerigheid in je cellen en kern tot rust brengt. Er is een nieuwe balans waarin alles is gestabiliseerd en met de nieuwe komende energie is gekalibreerd. Het geeft een rust die weldadig is.

Haar kleur is rood. Rood van passie, daadkracht en liefde. Je verwacht iets wat knalt, maar haar energie werkt geleidelijk en is naast krachtig, juist heel zacht. Juist dat wat gebouwd wordt op een geleidelijke basis is iets wat blijvend is. Wat een krachtige basis vormt die de komende veranderingen 

Ze weet dat je hernieuwde kracht zoekt.

Je bent jouw vrouwelijke kracht vergeten zegt ze zacht. De sensuele, zachte vrouwelijke kracht is zoveel sterker dan de mannelijke die nu gangbaar is. Ze brengt je naar jouw oer-vermogen, naar creativiteit en levenskracht. 

Jouw vrouwelijke kracht draagt de energie van oude sterrenlijnen en bijbehorende wijsheid. 

Ýa is verbonden met de energie van hoogpriesteressen die de magie van vrouwelijke kracht bijzonder goed kende en toepasten. Zij stonden vol in hun vrouw zijn, in hun gaven en talenten en al hun schoonheid. 

Zij draagt jouw lijnen van het oude zijn, van thuis. Ze laat ze je voelen als een oude foto vol herinnering. ‘Weet je nog?’ vraagt ze zacht..

Daarnaast mag je het nieuwe jaar van binnen naar buiten gaan leven zegt ze. Jouw eigen kracht en wijsheid omarmen, toe-eigenen en aarden met jouw oude wijsheid vanuit jouw sterrenthuis. Juist nu de sluiers tussen alle werelden zo dun zijn, is het makkelijker om de oude lijnen die jou het gevoel van vertrouwen geven naar de aarde halen. Ze te verweven met jouw oude wijsheid van hoogpriesteressen. 

Het verklaart waarom jij verlangt naar rituelen, naar de verbinding tussen aarde en kosmos, naar een ander soort manifestatie en creativiteit. 

Het zijn de lijnen naar jouw oude meesterschap fluistert ze mij toe.

Eindelijk is de energie op aarde zover. Ýa heeft er zo lang op gewacht. Ze is bewust verbonden met een van de krachtigste sterrenportalen op aarde. Het is de hart chakra van deze planeet in Avebury waar zij de lijnen met de sterren voor jou openhoudt. 

Alle oude wijsheid van de vele sterrenplaneten worden eindelijk weer verbonden met de mens op aarde. Haar aardende energie draagt een enorme manifestatie kracht en wijsheid. Met haar toch wel nuchtere soepelheid verweeft ze deze energie met jou. 

Wil je nader kennismaken met haar? Dan kan je haar hier vinden

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: