tijgeroog Carina Lucassen
Wist je het al?

Iedere week schuiven kristalwezens iemand naar voren die een persoonlijk afgestemd bericht nodig heeft.

Gratis en voor niets. Vol liefde, magie, wijsheid en verzachting. 

Soms is dat een persoonlijke forecast, soms een persoonlijk bericht van een van de kristalwezen Oudsten van de licht en kristallen Raad en soms is het ook gewoon van een kristalwezen zelf.

Precies wat zij, met hun zachte wetende energie en wijsheid, vinden dat jij nodig hebt.

Ik vertaal het slechts, ben een messenger van hun bericht.

Iedere week schuiven zij, onder de reacties bij alle blogs, iemand naar voren en geven aan wat nodig is.

Het is een waar ritueel, waarbij ze eerst samen overleggen. Om dan heel resoluut mij te laten zien wie er wat nodig heeft. De stenen schuiven als beelden voorbij, de boodschappen vormen zich in licht gedragen woorden, die zich verzamelen op papier.

Soms zijn de meningen verdeeld. Ook dat kan in de kristalwezen wereld. Maar dan is er gewoon een oplossing. Ik mag het eigenlijk niet verklappen, dat het er regelmatig zelfs meer dan één lief mens is dat zo’n sprankelend mailtje met sterrenstof in zijn of haar mailbox treft.

Onverwachts, als verrassing, maar altijd een fijn steuntje op een moment dat je het nodig hebt.

Het is een magisch proces met meer impact dan je verwacht.

Naast dit sterrenstof cadeautje help je ook anderen. Want zij herkennen zich in jou, vinden daar ook steun uit en de wetenschap dat ze toch niet alleen staan in deze gekke tijd.

Zo haal je kracht uit elkaar, inspiratie en vertrouwen. Ik ben je dankbaar dat je op die manier helpt de rimpels in de energie groter en sterker te maken, de kring zich te laten verbreden. Onderweg naar een wereld waar plek is voor iedereen, waar je mag en durft te zijn wie je in je ware wezenkern bent en voluit kan leven.

Sinds deze week staat er onder op mijn blogs ook de mogelijkheid ze te delen. Zo kunnen we nog meer sterrenstof en kristalwezen magie verspreiden.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: