tijgeroog Carina Lucassen
waar ik van droom Carina Lucassen
waar ik van droom Carina Lucassen

Oke, ik zit maar te broeden hoe ik het moet vertalen, dus begin gewoon te typen, want ik weet niet hoe of waar te beginnen.

Ik voel mij als een oude, wijze leraar.

Veel kennis en wijsheid is niet te leren in boekjes. Van oudsher wordt wijsheid overgedragen door middel van overlevering of in de vorm van leerling-gezel-meesterschap. Mijn meesterschap wil ik graag overdragen aan jou, zodat jij de kennis kunt uitdragen in jouw leven. Zodat jij meesterschap gaat ervaren en gaat vertrouwen op jouw forgotten skills. Je haalt de kennis weer op van jouw vergeten vaardigheden. 

Ik zie een heel oud pad. Het is het pad van de oeroude levenswijsheid en magie. Het pad van het leven, van jouw leven. Dwars door sluiers, verborgen werelden en prachtige landschappen. Soms achter watervallen, soms op ruige rotsen. Een pad gevuld met bijzondere lichtwezens, wijsheid van de lichtarchieven en oude lijnen van wijsheid. 

Je zou ze kunnen zien als oude levensboeken om in te voelen, gevuld met kracht en magie.

Al een paar maanden hangt er een nieuwe ‘cursus’ in de lucht. Ik wilde haar vangen in de ‘oude’ energie. In een vorm, een opsomming van wat het ging brengen, maar steeds paste stukjes niet. In de grote shift naar de Nieuwe Aarde energie past deze vorm niet meer. Hoe dan wel?

Als een tovenaar die een leerling in zijn toren onder de hoede neemt, zo moet het.

De een is een heler, de andere een wijze. De een draagt codes van kristallen, terwijl de ander oude lijnen met natuurwezens heeft. 

Dat is precies wat ik wil gaan doen. 

Ik zie jouw pad als een zielelezer en weet dat jouw ziel je roept, maar het is niet altijd makkelijk is de angst te overstijgen om die roep te volgen.

Er is geen ‘standaard cursus’ voor jou omdat, zoals ik het noem, standaard sterrenstof niet bestaat. Daarom gaan we samen de school van lichtmagie doen. 

Oude wetmatigheden toepassen; de energie van de maan, werken met de leylijnen, sterrenpoorten, verborgen werelden, activeren, werken met kristallen, draken, kristalwezens en sterrenwezens. Vertalen, luisteren, en jouw oude, wijze wortels op jouw eigen magische plek op deze aarde wortelen.

Ik laat je toe in mijn spreekwoordelijke boomkamer vol magie, wijsheid en kracht. 

Samen lopen we het kosmische pad dat jouw oude kennis doet ontwaken, de magie van thuis vermengt met jouw aanwezigheid op deze aarde. Als een alchemist zal ik je helpen de oude wijsheid die in jou huist, te veranderen in de nieuwe energie die nu nodig is.

Alles afgestemd op jou, op jouw oude lijnen en jouw eigen Zielsenergie; zo ontvouwen we jouw magie.

Dit traject kent geen vast programma omdat we precies volgen en aan bod laten komen wat er nodig is. Helemaal afgestemd op jou dus. Je gaat wijsheid activeren over kaarten, krachtstokken, draken, rasters, kristallen, activaties, kristalwezens en starbeings. Oude levenswijsheid, magie en de wetmatigheden van het leven en de kosmos.

Ik ben heel benieuwd wat jij van mijn droom vindt. Voel jij de sterrenlijnen al openen? De magie kriebelen?

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: