Cursus werken met edelstenen

Kracht van Stenen – werk met de magie en kracht van stenen

Je loopt met vragen rond waar je graag inzicht bij wilt. Misschien heb je fysieke klachten, ben je uit balans, erg gevoelig of loop je tegen een andere uitdaging aan. Antwoorden, oplossingen, de natuur met haar schatten van stenen geven je steun. En, ze zijn ook gewoon heel erg mooi!

De kracht in stenen, het effect op ons welzijn en hoe je de kracht van een steen kunt benutten, dat is waar deze cursus werken met Edelstenen over gaat.

Hoe kun je nu met stenen werken? Het lijkt altijd zo geheimzinnig, alsof er bijzondere gaven en spreuken voor nodig zijn. Voorbehouden voor speciale mensen.
Maar niets is minder waar!

 

Iedereen kan werken met edelstenen

Iedereen kan werken met edelstenen en daarom heb ik deze cursus voor je gemaakt. Dus, haal je stenen tevoorschijn en ga met ze samenwerken om het beste leven te creëren dat bij jou hoort!

Een mooie steen kopen, dat is niet zo moeilijk. Maar kan het zo zijn dat je al een kleine verzameling stenen hebt? Misschien opgeborgen in bakjes en doosjes, of ergens op een plank neergezet?

Maar wat kun je er nu mee? Hoe werkt het? Welke stenen passen bij elkaar en welke niet? Wat zeggen vormen, kleuren en waarom lijkt een steen helemaal niet te werken?

Ruim 40 pagina’s mooi vormgegeven vol met informatie, praktische handvatten en oefeningen.

 

Aarde-hulpjes voor meer welzijn

Kristallen en edelstenen zijn voor mij een steuntje in de rug, een tastbaar aarde-hulpje in energie die je soms nodig hebt om je leven een andere wending te geven. Of om beter in balans te komen met alles wat er in het dagelijks leven speelt.

Ze helpen mij inzichten krijgen, mijn eigen pad te lopen, te groeien in mijn kracht of om juist rust te vinden zodat ik beter kan luisteren naar mijn eigen kern en weten. Het geeft mij altijd het gevoel dat ik het niet alleen doe, maar samen met een kracht uit het universum.

Dat gun ik iedereen, want kristallen en edelstenen zijn heerlijk om mee te werken!

Oude beschavingen werkten al met de kracht en energie van stenen

Gek genoeg was het toen veel meer geaccepteerd als nu en heel natuurlijk. Het was normaal. Niets ‘zweverig’, het was normaal te geloven in de werking en kracht. Tegenwoordig zijn we sceptischer geworden en zijn al die oude tradities en wijsheid een beetje vergeten. Jammer, want er zit zoveel wijsheid in. Juist voor ons dagelijks leven.

Laat je stenen meer voor je werken

Boor je eigen intuïtie en wijsheden weer aan. Verbind je weer met de wijsheid van de natuur. Laat de stenen je steun zijn om nog meer in balans te leven en werken. Schrijf je in voor de cursus en leer meer te werken met de kracht van jouw stenen.

Aan de slag?

Bestel​ je cursus werken met edelstenen en ga meteen aan de slag. Je ontvangt de cursus digitaal: een ruim 40 pagina’s tellend document vol met informatie, praktische handvatten en oefeningen.
De prijs van de cursus Kracht van Stenen is € 66,00.

Heb je nog vragen, mail me dan vrijblijvend op info@carinalucassen.nl

 

Onderwerpen in deze cursus werken met edelstenen

 • Zit er echt kracht in stenen?
 • Hoe werken stenen bij ons?
 • Wat stenen voor ons doen
 • Waarom werkt een steen niet
 • Hoe kies je een steen?
 • Welke vorm kies je
 • Stenen weetjes
 • Werken met stenen
 • Laat de controle los
 • Stenen in de dagelijkse praktijk
 • Werken met een raster
 • Edelsteen water
 • Een steen activeren
 • Reinigen en opladen van een steen

 

Meteen met de cursus beginnen? Klik dan hier!

Heb je nog vragen? Je kunt me altijd mailen op info@carinalucassen.nl

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.