Jouw persoonlijke begeleiding naar zelfvertrouwen en balans

Ben je op zoek naar jouw weg?  

Hoe je in balans kunt blijven ook al is het nu roerig en stormachtig?  

Of zoek je juist meer antwoorden om weer grip te krijgen op je leven?

Mijn coaching is gebaseerd op mijn ervaring, tussen de regels door kunnen lezen en de essentie boven water halen. Naast praktijkervaring heb ik ook opleidingen coaching, mindfulness based cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie en systeem coaching gedaan.

De coaching is daarom beproefd, hands-on, direct toepasbaar, down to earth en verandert je leven en je manier van kijken. Niet volgende week, niet volgend jaar, maar meteen tijdens ons gesprek: direct en nu.

Je gaat jezelf beter leren kennen, waardoor je steviger in je schoenen zult staan. Je zal meer energie, zelfvertrouwen, plezier, veerkracht en vitaliteit in je leven ervaren.

Ieder traject is maatwerk, want ieder mens is uniek. Aan de hand van een (gratis) kennismakingsgesprek stellen we jouw doel vast. Je hoeft er niets vooraf voor te doen. Alles komt altijd op het juiste moment, want toeval bestaat niet.

Kruist dit je pad, dan ben je klaar voor een volgende stap. Dit is hoe synchroniciteit werkt. 

Ik luister naar je verlangen en help je een vorm te vinden. Ik help jouw zoektocht richting te geven als je wilt thuiskomen bij jezelf. Down to earth, in het hier en nu met voelbaar resultaat, in het dagelijks leven.

Tijdens ons gesprek bekijken we wat je wensen voor de toekomst zijn en wat jij nodig hebt om dat te bereiken. Dat doe ik door jou de eenheid in alles te laten zien. We zijn geen losse individuen met een carte blanche, er is wel degelijk een doel in dit leven verbonden met jouw talenten en gaven. Je hart is niet zomaar een spier. Ook al heb je soms door ervaringen in je leven even geen zicht meer op je eigen kracht. ♥

Door jou te laten zien dat er een eenheid is waar wij een onderdeel van zijn, kun je vertrouwen hebben.

Bij jouw wezen hoort informatie, die is met jou meegekomen dit leven in. En het het universum reageert daarop. Stenen kunnen helpen de balans in jezelf weer te herstellen waar die onderweg is kwijt geraakt.

Leven vanuit jouw eigen richting geeft kracht. Zelfvertrouwen, vitaliteit, passie en rust.

Na afloop van een gesprek ontvang je van mij een mooi boekje met een samenvatting van de oefeningen en wat we hebben gedaan.

 

Bestel jouw persoonlijke begeleiding hier

Wil je eerst even kennismaken? Dat kan zeker! Of misschien voel je meer voor een korter gesprek? 

Wil je meer weten? Kijk dan snel hier.

Meer over mij lezen? Lees dan hier verder: over Carina

Yolanda: “Het is echt knap hoe jij spiritualiteit en met beide benen op de grond staan combineert. Enerzijds neem je ons met de stenen mee naar andere werelden en dimensies en anderzijds kun je heel raak zeggen hoe je concreet op je doel af zou kunnen gaan of hieraan kunt werken. Iedere keer als ik iets bij je bestel weet je me opnieuw te verrassen.”

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.