Een nieuwe groep van de Online cursus de Magie en kracht van Edelstenen & Kristallen start op 11 februari 2023!

Heb je fascinatie voor kristallen en edelstenen en zou je er meer mee willen doen dan vasthouden of neerzetten? Wil je weten waar de kracht zit, hoe je een kristal kiest en haar werking inzet ten goedde van jou?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Je hebt voor belangrijke momenten, inzichten, vragen, prachtige stenen gekocht. Misschien heb je er inmiddels al aardig wat. Met veel zorg koos je de stenen die aansloten bij je vraag en wat je graag wilde. Maar in de praktijk liggen de stenen ergens in je huis? ‘Werkloos’, dat is jammer.

Dus, het is tijd om te gaan werken met je stenen. Maar hoe? 

In deze cursus leg ik je uit hoe de stenen werken, wat je met de stenen kunt doen om hun kracht te ervaren en versterken. Hoe de stenen kunnen bijdragen en helpen bij de veranderingen die je graag wilt manifesteren. Ik vind het belangrijk mijn kennis met jou te delen, zodat jij verder komt met je wensen en verlangens. 

Gedurende 5 weken neem ik je mee in de ‘wondere wereld’ van de kristallen en hun wezens.

We doen een echt uitgebreid programma. Natuurlijk gaan we niet alleen maar hebben over hun vorm en kleur, maar ook: 

  • Zit er echt kracht in stenen? 
  • Hoe werken stenen bij ons?
  • Hoe kies je een steen?
  • Waarom zijn stenen nu zo belangrijk in ons leven en wat kan je nog meer met een steen behalve haar op je tafel zetten. 

Uiteraard gaan we het ook hebben over de kleuren, vormen en hoe je nep van echt kan onderscheiden. 

Maar ook over de energie van deze tijd en wat kristallen daarmee te maken hebben. Want waarom komt een kristal nu in jouw leven? 

Werken met stenen, kristallen activeren en wat je allemaal aan mogelijkheden hebt komt allemaal voorbij in deze 5 weken.

Uniek in deze edelsteen cursus is de kennismaking met de kristalwezens.

Waarom heeft het ene kristal wel een wezen en het andere niet?
Wat zijn kristalwezens en waarom zijn ze zichtbaar?

Maar natuurlijk ook hoe kan je ze zien, horen of voelen en met ze werken.

Een volle 5 weken gaan het worden, vol power en energie in alle vormen en maten. Zelfs het maken van een edelsteen raster en edelsteen water zal ik de geheimen van prijs geven.

Wat krijg je?

Er gaat een nieuwe wereld voor je open met al haar eigen kracht en magie.

  • 5 online lessen waarvan de eerste opent op 11 februari.
  • 5 live sessies via Zoom (met terug kijk link als je niet kan)
  • Deelname aan de fb groep

Hoe werkt het?

Op 11 februari 2023 gaat de cursus open. Iedere week komt er een nieuwe les beschikbaar. 

Je krijgt van mij iedere week een uitnodiging voor een live sessie van 1 uur, waarin ik een deel van de stof uit de pdf behandel, kristallen laat zien als voorbeeld, misschien een oefening doe met iedereen en er is ruimte voor vragen. Alles zal worden opgenomen en kan teruggekeken worden.

Na inschrijving kan je lid worden van een besloten facebook groep die alleen voor deelnemers van deze cursus is. Hier kan er worden uitgewisseld en vragen worden gesteld.

Kan je een live niet? Geen probleem! Jouw vragen kan je stellen in de facebook groep of via mail aan mij en ik beantwoord ze in de live die jij op een ander moment kan terug zien.

Speciale aanbieding:

Omdat kristalwezens meestal energie bij een keuze weer in gang zetten, doet dit ook weer iets in jou. Ze zetten je aan!

Daarom geef ik € 10,- korting op een inzichtsessie bij inschrijving van deze cursus. Het is helemaal niet erg alles alleen uit te zoeken en te ontdekken, maar mijn ervaring is dat als je hulp vraagt je stap zoveel groter, krachtiger en sneller is. Zelf dingen zien, door de patronen heen vraagt tijd en energie die je ook aan kracht kan besteden! Daarnaast scheelt het veel denkwerk en frustratie. 

Wat brengt deze cursus jou?

Eigenlijk heeft dit een heel simpel antwoord: Heel veel kennis over stenen en kristallen. Over hun kracht en werking. 
Je kan ze zelf inzetten voor jezelf en anderen. En herkennen of je echt een kristal in handen hebt waar kracht in zit of iets nep.

Je kan je eigen kristallen wereld laten ontvouwen met al haar power en steeds opnieuw de juiste balans vinden met de juiste stenen.

Doe mee!

Kosten voor deze online cursus bedraagt  €49,- 

Heb je vragen? Stel ze gerust. Dan neem ik, indien nodig, even contact met je op.

Wees er op tijd bij en reserveer jouw plek hier

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: