We slaan weer eens door.

Er is een nieuwe zoektocht geboren. Weet jij nu, op dit moment, wat jouw levensopdracht is? Wat is jouw blauwdruk en missie in dit leven? Of anders gezegd: Wat is jouw plan? Weet of zie je hem nog niet? Dat is niet goed. Althans dat is de indruk die je krijgt als je coaches mag geloven. Want als je nog steeds jouw levensopdracht niet weet, kun je hem niet leven en tja,.. mis je wel het beste leven dat er is. Een leven zonder zorgen, met geld dat naar je toe vliegt en alle geluk waar je gewoon over struikelt! Iedere dag opnieuw je vervult en je nuttig laat voelen, jij de gelukkige bent die weet en bij de ‘groep die het weet’ hoort. Wie wil dat nu niet? Kun je de twijfel al voelen? Zou jij misschien een van de weinigen zijn die op deze aarde rondloopt zonder missie? Gewoon opdracht-loos? Oke, laten we nu even diep in-en-uit-ademen en even landen met de voeten op de vloer. De nieuwe hype is dat het DE opdracht van de eeuw is om je levensopdracht uit te kunnen tekenen. Zodat je al je besluiten langs deze lat kunt leggen. Dan is er geen ‘foute’ keuze meer te maken. Dan pas weet je de richting en kun je met zekerheid kiezen. En daarmee slaan we door. Eerst was er iets mis met je, of op te lossen, als het je niet lukte een waanzinnig gelukkige droom leven te creëren en nu als je nog een vraagteken boven je hoofd hebt over wat jouw missie in dit leven is.

Ik heb nieuws voor je: er is niets mis met jou

Het is helemaal niet erg als je je missie niet weet. Ik zal je een geheimpje verklappen, ik weet mijn missie ook niet. En misschien kom ik hem wel nooit te weten.

.

Maar wat is dan je blauwdruk?

Die vraag is iets makkelijker te beantwoorden. Want terwijl je nergens kunt vinden wat jouw grote opdracht in dit leven is, is jouw blauwdruk wel snel zichtbaar. Je blauwdruk kun je vergelijken met jouw unieke energetische imprint. Een soort van printplaat of flowchart waarlangs energie stroomt en verbindingen worden gelegd. Zolang je keuzes maakt en besluiten neemt die bij jou horen stromen ze door, voortgestuwd door synchroniciteit en een volgende aansluiting in jouw plan. Maar zodra je keuzes maakt op basis van angst en onzekerheid stroomt de energie niet meer. Stagneert het bij een doodlopend stukje. De energie blijft in jouw plan stromen zolang deze gebaseerd is op keuzes vanuit je hart. En dat is de meest belangrijke opdracht die jouw innerlijk weten, of je ziel, wil verwezenlijken. Iedereen heeft een unieke blauwdruk, zoals dat je een unieke vingerafdruk hebt. Niet 1 is hetzelfde. Jouw blauwdruk omvat jouw talenten en gaven. De dingen die je blij maken, de tijd doen vergeten en waar je van kunt genieten. Deze talenten hoef je niet perse om te zetten in werk, ze mogen er ook zijn puur voor jouw plezier. Zodat jouw energie stroomt, jouw synchroniciteit haar magie mag strooien en deuren voor je opent om je talenten en gaven verder te ontwikkelen. Ze brengen je plezier, kracht, lessen en verwondering. Maar vooral ook dat je leven anders aanvoelt. Er komt een vertrouwen, een groter zelfvertrouwen en meer veerkracht. Je kunt dan makkelijk meebewegen op de golven van het leven, haar ups en downs, haar wijsheid en gouden momenten.

Door te zijn wie jij van oorsprong bent. Je masker te laten vallen en jezelf de ruimte te geven jouw eigen blauwdruk te laten werken.

En dan zou het zomaar eens kunnen dat je ineens weet wat jij hier te delen hebt op deze aarde: Jouw unieke, eigen, mooie, krachtige, eigenzinnige jij. En daarmee ben je stiekem ook een voorbeeld voor een ander.

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: