tijgeroog Carina Lucassen
Nieuwe Aarde
Nieuwe Aarde energie

Alle energie stroomt al naar 2022 vooruit.
De energie van de Nieuwe Aarde neemt in kracht toe. De vorm is nog niet echt zichtbaar, maar wel al krachtig voelbaar. Het is onrustig en turbulent.

De energie vraagt je naar binnen te kijken. Niet naar de wereld om je heen, maar in jou. Het is tijd voor een echte verbinding met je kern, met je ziel. Dit klinkt niet onbekend of nieuw. 
 
Sterker nog, je zal in de vorm van een gevoel van verlangen, vaak al op zoek zijn gegaan naar hoe je deze verbinding kan herpakken, herstellen of vinden.
De vraag: wie ben ik, voorbij vorm, tijd en ruimte? En wat doe ik hier op aarde?

Je leven is best oké, je hebt het best goed. Dat zorgt ervoor dat twijfel regelmatig een kiertje krijgt om door te sijpelen en je weer terug te zetten in het hele proces.

Wat als ik je nu vertel dat dit allemaal een onderdeel van een proces is? Precies zoals het bedoelt is zo te zijn? Dat jouw ziel zachtjes, door de verhogingen van alle energie en frequenties van de aarde langzaam weer van zich laat horen na jaren verstopt en sluimerend in jouw lichaam te zijn gedragen? Misschien heb je dit al zo vaak gelezen en weet je dat allang. Is de vraag meer hoe verbind je dan weer met je ziel? En wat heeft dat te maken met deze moeilijke tijd?

Daarvoor moet je eerst kijken naar wat is dan die Nieuwe Aarde waar we het over hebben?

Laten we eerst eens terug naar nog niet zolang geleden. Weet je nog 2012? De overgang van het Vissen tijdperk (en energie) naar het Waterman tijdperk.

Na 2160 jaren (wat een sterrenmaand genoemd wordt) was de Vissen energie aardig in onze maatschappijen geworteld. Een energie van individualisme, materialisme, uiterlijkheden en macht.

In 2012 begon astrologisch gezien de volgende sterrenmaand, die van Aquarius. Deze staat voor transformatie, vrijheid, eenheid, gelijkwaardigheid, technologie en communicatie. Ze wordt ook wel de ‘New Age’ genoemd.

Zij, en haar krachtige energie, is precies waar we nu mee bezig zijn. De oude patronen en energie lijnen van het vissen tijdperk om te buigen en te transformeren naar een waterman energie. Pure Alchemie als je het mij vraagt. Want het is een toch wel negatieve mannelijke energie die ietwat is doorgeslagen, die we gaan omtoveren in een liefde volle licht energie. Geen simpele klus als je het zo even leest.

Daarvoor zijn de krachtigste, mooiste, wijste en dapperste lichtwezens uit alle windstreken van de kosmos naar Aarde gekomen om daarin te helpen.

Jij dus.

Waarom die Nieuwe Aarde? Alleen voor dit tijdperk? Nop. Kijk eens om je heen. De Vissen energie is vooral een mannelijke energie. Afgesloten van hart, gevoel en intuitie. Ze sloeg door naar een overconsumerende maatschappij die de Aarde zag als een product. We werden een rupsje nooitgenoeg en vergaten voor het gemak dat de Aarde een eigen, prachtige licht essentie heeft. Een ademhaling, een hartslag en een weten. De mens vergat dat de Aarde een onderdeel is van de mens zelf. Verweven in iedere cel van het fysieke lichaam.

In de honger naar meer, groter, luxer en meer macht en geld, keek de mens niet meer om naar de Aarde. Slechts naar manieren om nog meer te produceren, te willen en te verdienen. De mens besloot het leven en de Aarde te beheersen. Ze leefde niet meer volgens de oude wetmatigheden van het leven en de natuur. Ze sloot zich af voor haar eigen ziel, intuitie en oude lijnen.

Dan komt er een periode van Corona. Hoe zij ook is ontstaan, wat voor complotten daar mogelijk ook achter zitten laten we even voor wat het is. Als je daar aandacht aan geeft, geef je aandacht aan de muur.

De kristalwezens, draken en starbeings vragen je verder te kijken dan dat. Achter deze muur zit hooguit een complot van de Aarde en de Kosmos, van de kristalwezens, de bijzondere en hoog intelligente starbeings met oude kennis vanuit kosmische uithoeken en sterren.

Het is lastig om de Vissen energie te breken. Een energie veld van angst is wat jou nog beïnvloed. Dus komt er iets als Corona. Maken regeringen besluiten, die geen toeval zijn. Immers er bestaat geen toeval, het universum kent geen fouten. Corona zorgt ervoor dat het veld van angst gaten krijgt doordat mensen meer afstand van elkaar nemen omdat ze meer thuis en op zichzelf zijn. Onder de invloed, meningen en verwachtingen van anderen vandaan. Een tijd voor zelfontdekking en verbinding.
Ondertussen wordt de maatschappij verplicht te gaan veranderen. Onderwijs, al zo lang een achterhaald instituut, moet ineens gaan nadenken om gebruik te maken van technologie. De oude, uitputtende en vervuilende wijze waarop we onze voeding verkrijgen ligt stil. Zo wenden we ons ineens tot de boeren, die rechtstreeks mogen leveren en eindelijk een prijs voor hun product krijgen die ze verdienen. We eten seizoens groenten van eigen bodem.

De Aarde laat direct zien wat een impact onze vervuiling heeft door haar herstellende vorm te laten zien. Daarmee laat ze haar veerkracht zien, haar helende vermogens en intense licht. Dieren die verschijnen, wateren en lucht die helder wordt en natuur die zich rap hersteld.

De corona tijd legt een vergrootglas op zorg, Onderwijs, vervoer, omgang met elkaar en ook op milieu. Het moet anders.

Ondertussen mag je veilig en geborgen je masker afdoen. Ontspannen en voelen wat er werkelijk toe doet.

Dit is een heel belangrijk en noodzakelijk onderdeel in het magische proces naar de Nieuwe Aarde. Ondertussen gaan poorten open, herstellen leilijnen zich over de aarde en begint heel langzaam er een andere energie te stromen. Een energie van licht, een die jouw ziel herkent en die resoneert. Een verlangen wakkert aan.

Nu op dit moment zitten we, zoals de kristalwezens dat al zo lang bevestigen, in een tussentijd. Angst is niet weg en authentiek leven nog geen standaard.

En daar kom jij in het spel. Daarom ben jij zover in het proces dat je je nog alleen voelt. Onbegrepen en zoekende. Je loopt vooraan lief mooi licht mens. Kijk niet naar de muur, laat anderen die maar breken. Kijk naar het proces erachter en verbind met je eigen ziel. Zet je wortels in deze prachtige Aarde en verbind je oude sterrenlijnen met licht. Verbind je met het leven zelf. Zet je eigen stapjes.

Dat is waarom het nu zo moeilijk is, waarom je misschien zo moe bent. En het niet helemaal ziet.

Het komt goed, dat beloof ik je.

Lieve groet, Carina

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: