Zag ik het nu goed? Zag ik echt een knipoog? Een glimlach?

Ze staat er al even. In een intuïtieve greep nam ik haar mee. Ze ving mij met haar mooie kleur. Een die mij meteen doet denken aan de herfst. Een warme, volle, aardse kleur.

Zo staat ze al een tijdje tussen wat bergkristalpuntjes in de kast. Ik ben aan het werk aan tafel met uitzicht op de kast, als mijn oog op Imarýan valt. 

Even blijf ik hangen aan haar heerlijke, zachte energie en net als ik mijn blik weer naar mijn laptop wil verplaatsen zie ik m. Voor het eerst. Een knipoog en een glimlach. 

Imarýan is een star being Elfin van Regenwoud Jaspis. Een sterrenwezen verbonden met een bijzonder sterrenportaal in Engeland. Ze is geland in een heuse steen cirkel die weer haar eigen magie draagt. 

Iedere star being wacht op haar eigen tijd. Ze hebben hun eigen plan en verbinding. Imarýan haar energie klopt met het nu. Ze draagt een diepe verbinding met de aarde en doet alle sluiers smelten tussen de verschillende werelden. 

Dieren, aarde, kristallen en oude sterrenlijnen die jij herkent als een onverklaarbaar verlangen en gevoel van thuis. Zij is jouw eigen poort naar werelden die de natuurlijke kracht en wijsheid bevatten. Haar Elfin oren verklappen haar enorme toewijding en ondeugd. 

Zij is verbonden met de matrix van het leven zelf. Met de mensen die weten dat zij vanuit oude (nog vage) kennis verbonden zijn met het werken met de aarde. 

Kruiden, dieren, natuur, kristallen, bomen, noem maar op. Ik zie oude kringen van zachte magie, van oude gebruiken en rituelen. Zij brengt de energie, kracht en heling van de natuur terug naar de wereld van de mens die in het hoofd heeft geleefd.

Imarýan zet de lijnen met de natuurwezens verder open en is jouw zetje naar een nieuwe fase in jouw eigen proces. Ze brengt een nieuwe balans tussen boven en onder, in jou en om jou heen. 

Voordat je jullie (sterren) thuis verliet, daar in de galactische werelden, had je met haar afgesproken. Om samen de oude wijsheid terug te brengen naar de aarde. Het gevoel te herstellen, evenals de verbinding naar je hart. 

Heb jij het gevoel dat je iets te doen hebt wat te maken heeft met oude kennis en rituelen? Met de maan, kristallen, natuur en oude wijsheid? Maar toch ook de zachtheid en de bescherming die je ook voelt als je in het bos bent?

Zij draagt de kleuren van de herfst, het loslaten en het vertrouwen in het leven. 

Ze laat je zien dat het leven vreugde in zich draagt ook al laat je oude dingen los. Het zijn de schillen van een vissen energie die jou belemmert en remt.

Met haar hervind je veerkracht en steek je jouw wortels diep in de aarde. Kom thuis fluistert ze. 

Je kan haar hier in de webshop vinden. Ze komt met 2 Licht gecodeerde bergkristal punten: https://carinalucassen.nl/product/starbeing-elfin-imaryan-regenwoud-jaspis-rhyoliet/

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: