Wat anderen zeggen…

De Draken Cursus brengt mij in een magisch contact met mijn rode draak. Ze komt heel parmantig op me af, krachtig en zo lief. Nog niet eerder stond ik zo in verbinding met een draak. Het ontroert me diep. Als ik dan lekker op dreef ben is het einde daar alweer.. Jammer want dit is nog maar het begin. Ben zo blij hiermee 😍🙏

Ik ben lang aan het overleven geweest. Ik cijferde mijzelf weg en had moeite mijn grenzen aan te geven. En ik voelde mij heel alleen. Carina heeft mij laten zien waar ik vastliep in mijn leven. Stap voor stap hebben we mijn leven kunnen veranderen in iets wat ik nooit had durven dromen! Ik voel mij blij, gelukkig en zelfverzekerd. Dat had ik nooit verwacht! En Carina heeft mij geleerd hoe ik mijn eigen leven kan leven. Ze gaf mij houvast en ik kan je haar absoluut aanraden! Dank je wel Carina! Ik kan weer van het leven genieten.

Ik ontving zojuist de mooie olifant en het geschenk. Ik ben enorm ontroerd door jouw mooie woorden. Hoe treffend. Ik vroeg je enkel om wat positieve energie en jij dringt met je boodschap direct door tot de kern. Heel mooi.

In onze gesprekken geef je mij jouw inzichten waarmee ik eigenlijk een bevestiging krijg en een inzicht van iemand die niet de hele week naast me staat. Jij kijkt er van een afstand naar en blijkbaar heb ik dat duwtje/ die bevestiging met evt inzichten nodig om een volgende stap te maken.  Dan denk ik oja….ik weet het ook eigenlijk wel….

Lieve Carina, Ook al weet ik zelf heel goed hoe het werkt, het is zo ontzettend fijn om van jou andere inzichten te mogen ontvangen over welke situatie dan ook.. Om zonder oordeel even een bevestiging te krijgen dat je voor jezelf mag kiezen omdat je dat waard bent!

Dank! ❤️

Wauw wat een mooi cadeau dankjewel heb hem mijn maandlegging al een paar keer door gelezen wat is dat speciaal mooi en het klopt ook allemaal heel dankbaar voor deze mooie legging ❤️

 

Dankbaar voor mijn geluksbuideltje heb de olie gister al gebruikt wat een fijne warme geur buideltje draag ik bij me in mijn tas 🍀❤️

OMG je had helemaal gelijk! Met alles! Alle inzichten die je mij gaf! Ik ben erg blij met jouw steun en begeleiding. Praktisch en nuchter. Daar kan ik eindelijk wat mee! Fijn dat wij elkaar zo zijn tegengekomen.

Lieve Carina, dankzij jou heb ik mijn kracht gevonden en is mijn leven aan het veranderen! Samen keken wij naar situaties en dankzij jou kon ik hiermee anders omgaan. Ik heb keuzes durven maken en dat voelt zo goed! Je hebt mij door een moeilijke fase heen gesleept en geleerd anders te kijken. Ik kon er ieder gesprek meteen weer wat mee. Pure kracht en zelfvertrouwen. Dank je wel! Je bent een gave vrouw!

Carina is een ontzettend lieve kanjer met ontzettend veel verstand van stenen, verder staat ze altijd klaar voor een steuntje in de rug een opbeurend berichtje en een luisterend oor ook via berichtjes, een fijne uitleg en 😍ONTZETTEND😍 mooie stenen, Ook de maandleggingen zijn heel erg goed en to the point en de boxen echt geweldig mooi ….. super uitgewerkt.

ik gebruik vaak het woord Ontzettend zie ik …. dat komt omdat ik een Ontzettend tevreden klant ben… lieverd, Top

 Hoi Carina,

Dank je wel voor de informatie! En ook weer voor de prachtig verzorgde horoscoop, echt wel een heel mooi cadeau voor mezelf!

Hetgeen je over jezelf vertelt, is echt inspirerend!

Lieve Carina,

Wauw ik heb Zeda en de rutielkwarts thuis ontvangen…oneindige DANK van mij voor jouw adembenemende creatie…en voor je mooie boodschap…als ik naar haar kijk beweegt en leeft ze…vanaf het platte papier…met zoveel diepte in haar prachtige ogen…stille ontmoeting…pure ontroering…tot in het hart van onze natuur…ik ga je woorden rustig herlezen…lieve groet van Anouk en Zeda…💕

Heb je een vraag? Laat jouw bericht hier achter

9 + 15 =

review carina lucassen
review carina lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.