Lukt het jou om de manieren die in zelfhulpboeken staan, in stukken die je online leest of misschien in een online training aan je worden uitgelegd, om die in je leven en op jezelf toe te passen? Ik vond dat vroeger altijd enorm moeilijk. Er was altijd wel iets wat ik niet 1 op 1 kon overnemen in mijn leven, of wat voor mij gewoon niet werkte.

Als je er middenin zit zie je vaak niet meer wat je moet of kan doen.

Daarbij is het loei spannend! Want stel dat je de verkeerde keuze maakt? Hoe weet je dat je het niet slechter maakt als dat het al is?

Laat ik je uit de droom helpen: Er bestaat geen protocol of stappenplan welke op iedereen van toepassing is. Nog steeds moet je het zelf aanpassen naar jouw eigen leven. Met andere woorden: het is altijd maatwerk. Tenslotte is iedereen uniek, kijk maar naar je vingerafdruk. Er is er niet 1 hetzelfde als die van jou.

Op deze aarde is er voor iedereen een eigen, uniek en perfect plekje gereserveerd. Dat is mijn overtuiging. Niemand is een muurbloempje of niet goed genoeg. Iedereen is belangrijk en heeft iets bijzonders bij te dragen.
Dat plekje draagt jouw gaven, talenten en passies en is een onmisbaar onderdeel van het geheel.
Ja onmisbaar. Ook al denk je wellicht dat je niet goed genoeg bent, dat dingen niet voor jou zijn weggelegd, ik kan je vertellen dat jij onmisbaar bent in jouw eigen, unieke bijdrage in dit leven. Dat plekje staat nu leeg. Jij staat ergens anders, waar jij denkt dat je moet staan op advies en verwachtingen van anderen. Maar het is niet jouw plekje..

Heb je wel eens de balen van je leven? Of heb je het gevoel dat er iets anders moet? Iets dat je roept of moet doen, maar je weet niet wat? Voelt het alsof het ‘oude’ eigenlijk niet meer past, maar je weet niet wat dan wel?

Jouw leven geeft jou signalen. Het praat als het ware tegen jou. Ze wijst je de weg, naar dat ene, speciale, plekje, als een navigatie naar een bestemming. Want het is echt de bedoeling dat je daar gaat staan! En ik spreek uit eigen ervaring dat jouw leven je aanwijzingen en geeft, geruststelt en voortstuwt. Het plekje staat al te lang leeg en daarmee doe je niet alleen de wereld, maar vooral ook jezelf enorm te kort. Maar de taal van de navigatie kan in het begin soms lastig te verstaan zijn.

Toen ik zoekende was hoe ik mijn leven kon veranderen en het verlangen in mij kon begrijpen, had ik graag gewild dat er iemand was die de taal van mijn leven voor mij kon vertalen. Het lukte mij niet, de zo eenvoudig lijkende oefeningen, adviezen en stappenplannen zo toe te passen dat de magie haar werk kon doen. Daardoor schoof ik mijn leven door naar de toekomst en bleef verder doorgaan met soms wel meer overleven en balen dan werkelijk leven. Ik was gelukkig maar moest daar wel bewust mijn best voor doen.

Sinds een aantal jaren versta ik vloeiend de taal van het leven. Mijn leven is enorm verandert, stroomt, pulst en ik zou het niet anders meer kunnen wensen. Het fluistert, praat of zelfs roept, ook tegen jou. Ze wijst je de weg, vertelt je de waarheid en laat je zien wat je nodig is om te groeien, te gaan bloeien zoals je nog nooit eerder hebt gedaan op jouw eigen plek. En begint bij de eerste stap die je zet.

Kunnen luisteren naar de taal van je leven geeft je vertrouwen, richting en daarmee veerkracht en balans. Geen enkele plek voelt zo goed als die voor jou is bedoelt! 

Ik kan voor jou vertalen wat het leven jou vertelt door het luisteren naar jouw verhaal. Ik versta de signalen, de aanwijzingen en hoor wat het leven, je toefluistert. Het leven praat altijd tegen je, ook nu op dit moment dat je dit leest. Toeval bestaat niet, weet je nog? 

Je hoeft niet langer te zoeken, te twijfelen of te raden, want jouw leven praat heel duidelijk tegen je, ook al versta je het nog niet. Het stuurt je in de kortst mogelijke route naar jouw plekje in dit leven en dat is volgens mij precies wat jij zelf ook wilt. 

Zo kun jij, zonder verder te hoeven uitzoeken op volle kracht, vol vertrouwen, de snelste route nemen naar jouw authentieke leven en plek. Want dat is de beste plek ter wereld waar jij mag thuiskomen.

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: