Veelgestelde Vragen

Wat doet een Kristalwezen voor mij?

Een Kristalwezen heeft maar één doel. En dat is dat jij gaat ZIJN vanuit je ware essentie. Wie jij in je ware kern en licht bent. Dat jij de vrijheid voelt om te zijn wie je bent. Daarin gaat ze je helpen door synchroniteit op je pad te strooien.

Ze voed je met vertrouwen, ingevingen en geeft soms een klein zetje door je iets te laten doen wat je eerder nooit zou hebben gedaan.

Ze laat je voelen dat ze er is, je het niet alleen doet, en zij weet hoe jouw ware kern eruit ziet.

Als jij voor mij een ruimte maakt, krijg ik dan mijn kristalwezen te zien?

Nee, als ik ruimte voor je maak dan zie ik het Kristalwezen en zij laat mij haar kristal zien waar zij bij hoort. Van dit kristal maak ik een foto en stuur hem naar jou, samen met een korte boodschap van wat zij jou te vertellen heeft.

Een tekening van het kristalwezen dat zich met jou verbindt, zit niet standaaard bij een steen maar bestel je extra: een kristalvertaling.

 

Is een afstemming van mijn Kristalwezen gratis?

Ja, ik maak met alle liefde ruimte voor je. Echter er is wel een wachtlijst inmiddels en Kristalwezens verbinden zich bij een afstemming kort met jou om je te laten voelen wat ze voor je kunnen betekenen.

Een afstemming kost energie en daar neem ik de tijd voor. Het is dus wel fijn dat je daar serieus mee omgaat. Als je bij voorbaat al weet dat je geen kristalvertaling wilt, en dus niet verder wilt verbinden met haar, is dat voor mij fijn om van tevoren te weten. Dan kan ik dat met het kristalwezen afstemmen.

 

Zijn Kristalwezens verbonden met overleden dierbaren?

Nee, Kristalwezens zijn verbonden met een kristal of steen. Zij hebben geen boodschappen van overleden dierbaren.

Kan ik ook alleen een tekening van een Kristalwezen kiezen?

Nee, dat gaat helaas niet. Een Kristalwezen hoort bij haar kristal. Dit kun je niet los van elkaar zien. 

Dus bij een kristalvertaling zit ook altijd het kristal.

 

Zijn alle Kristalwezens van een bepaald soort steen hetzelfde?

Nee ieder kristal of steen heeft haar eigen unieke Kristalwezentje, met haar eigen kracht en energie. Ieder kristal heeft dus een eigen hoedster. Dat betekent dat iedere tekening die ik maak ook uniek is.

Hoe werkt een Kristalwezen-sessie?

Een Kristalwezen-sessie doe ik via Skype of een ander manier om te beeldbellen. beeld bel medium. Daarin geef ik met hulp van een Kristalwezen antwoord op jouw vragen. 

Als je mij je vraag voorafgaand aan de sessie via mail toe stuurt kan ik die in rust afstemmen en voorleggen aan de Kristalwezens zodat we meteen in de sessie aan de slag kunnen. 

Een Kristalwezen sessie boekje door er een te bestellen in mijn winkel en bij de bevestiging krijg je een mail met daarin een link naar mijn online agenda. Dan kun jezelf kijken welke datum en welk tijdstip ik nog vrij heb en jou het beste past. De sessies zijn altijd helder en concreet.

Hoe kies je de steen?

Een steen kun je op twee manieren kiezen. Door te kijken bij de stenen in de webshop of daar een steen bij zit die jou heel erg trekt of roept.

Als een kristal enorm opvalt, is dat een teken dat het kristalwezen dat bij dit kristal hoort jou aandacht probeert te trekken.

Als je niet weet welke steen je moet kiezen of je twijfelt, kun je altijd mij een mail sturen met de vraag of ik voor jou wil afstemmen en kijken welke kristalwezen naar voren schuift.

Ik heb zelf een steen. Kun je daar een Kristalwezen bij zien en tekenen?

Nee het spijt me. Ik heb echt haar kristal nodig zodat ik die kan vasthouden om haar energie goed te kunnen vertalen. 

Daarnaast zie ik niet bij ieder kristal of steen Kristalwezens. En is het vanaf een foto voor mij niet mogelijk.

Hoe werkt een kristalvertaling?

Middels een steen of kristal verbindt een Kristalwezen zich met jou. Vaak heeft ze zich al ruimschoots van tevoren in haar aanwezigheid laten merken. Ze heeft steeds dingen op je pad gestrooid en misschien pardoes op mijn website of facebook pagina laten landen.  Je voelt een herkenning, een kriebel en misschien kun je vaag al voelen dat er een wezentje op je wacht.

Als je interesse is gewekt dan zie je een steen of kristal die je aandacht trekt, of laat ik je haar kristal zien als ik ruimte heb gemaakt voor je en zij naar voren schoof.

Zodra als dat jij een kristalvertaling wilt, verbindt zij zich intenser met jou. In de tijd die er zit tussen het bestellen van de kristalvertaling en mijn daadwerkelijke vertaling doet jouw Kristalwezentje al het nodige voorwerk. Zodat als hij er eenmaal is, ze meteen voluit aan de slag kan.

Wat kost een kristalvertaling?

Een kristalvertaling bestaat uit 3 onderdelen;

  1. de steen
  2. de tekening
  3. de vertaling

De prijs van de steen is afhankelijk van de soort steen en haar gewicht, dit is dus afhankelijk van de steen die jij uitkiest. Je ziet de prijs van de staan wanneer je daar op klikt: kristallen en stenen

De tekening van het kristalwezen kost € 30,00. Deze tekening is helemaal uniek en afgestemd op jou en het kristal wezen dat met jou verbonden is.

De vertaling is helemaal persoonlijk afgestemd op jou en gaat uitgebreid de diepte in met wat het kristalwezen jou wil vertellen, kost € 35.00.

 

Ik heb een kristalvertaling besteld. Wanneer kan ik mijn Kristalwezen ontmoeten?

Er is veel vraag naar Kristalvertalingen. En ik maak ze op volgorde van bestelling. 

Reken erop dat ik momenteel minimaal 4 weken nodig heb voordat ik aan jouw vertaling kan beginnen. Als je dat fijn vindt stuur ik je voorafgaand aan de vertaling een berichtje dat ze er bijna aankomt. 

Iedere vertaling maak ik vanuit rust, met heel veel zorg en heel veel liefde. Dus het is geen massaproductie. 

Maar wees gerust, in de tijd die jij moet wachten en geduld moet hebben, is jouw Kristalwezen al heel druk aan de slag. Je zal haar vast en zeker voelen en merken met dingen in je leven. Ik weet dat het even geduld hebben is, maar je geduld zal absoluut worden beloond.

“Hallo Carina. Ik heb onlangs mijn kristalwezentje mogen ontmoeten via jou, de zachte, wijze golden healer kristal. Ik moest even bekomen van de tekst die je schreef. Zo eerlijk en ook direct, kwam hard binnen. Hoe was dit mogelijk dat dit prachtige wezen mij zo goed kent? Dankjewel Carina voor de boodschap. Een echte wake up call maar zo in liefde, licht en verbondenheid.”

“Sinds Dashnïla op ooghoogte op mijn kastje staat voel ik haar zachte ogen. Elke keer als ik even niet weet kijk ik naar haar, verzacht en stroom verder, de hapering voorbij. Wanneer ik online contact maak met de buitenwereld, enge informatie zie, angst op voel borrelen: dan kijk ik naar haar, voel haar ogen. Neem afstand van de inhoud, de engheid. Geen verdrinken, maar rustig verder kabbelen. Mijn kristalwezentje verzacht me. In mijn oordelen over het hoe: rust nemen of actie, nu of straks. Genieten van niks moeten en de aandrang om een bijdrage te leveren. Mijn angst om zichtbaar te zijn en hiermee oefenen in kleine stapjes. Juist die kleine stapjes zien die zo belangrijk zijn voor mij.”  Lieve groet, Anneleen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.