tijgeroog Carina Lucassen
Blog Carina Lucassen

Het is duidelijk. We houden m erin.

Stiekem vind ik het wel fijn, want het treft z’n doel. Ik mag doen wat ik het liefste doe.

Jou inspireren tot vertrouwen. Gewoon omdat ik ook maar een mens ben, leef op deze duale aarde en helemaal niet op een voetstuk hoor te staan. Ik ben zoals jij. En ik stel mij graag beschikbaar als proefkonijn. Alles in het leven is zo’n beetje wel op mij getest.

Om je te laten zien dat ik, wat ik deel niet slechts opschrijf en vertel, maar LEEF. Het is mijn hartslag, mijn ademhaling, mijn manier van leven. Geleerd van mijn ridders op mijn wolk.

Alle informatie en kennis werd via mijn weten en zien doorgegeven. Ik heb het allemaal binnenstebuiten gekeerd en hardgrondig getest en doorleeft.  Alle kosmische wetmatigheden, alle oude levenswijsheid en alle dingen die ik soms gewoon weet.

Hoe ik het weet? Geen flauw idee! Ik kan niet vertellen wanneer of hoe het in mijn systeem komt, maar het is er. 

 

In een fractie van een iennieminnie nano sterrenseconde is het er gewoon.

Mijn zien werkt iets anders. Vergelijk het met een oude diaprojector. Het is bij mij een draadloos aangesloten device dat altijd aan staat met een kosmische voorraad aan dia’s. Op mijn wolk hangt op het white board een schema. Hierop staat wie er dia dienst heeft en die gids (ik noem ze mijn ridders) bedient de knop. Als ik iets moet zien schuiven er beelden als in zo’n oude projector voorbij. Kristallen of situaties. Gaan ze boven los dan is het een hèèl kort filmpje.

Ik wil je vertellen over mijn oma’s. Althans oma en de vrouwelijke lijn terug in de tijd. Allemaal magische vrouwen met veel vergeten oude wijsheid.

Zij leefden verweven met boven, met de natuurlijke wetten en vonden het contact normaal. Ik ben opgegroeid met verhalen over voorspellende dromen en contact met mijn overleden opa.

Je zou dan misschien denken dat ik bijzonder ben, maar zo zie ik mijzelf niet. Ik heb een opdracht gekregen. Om als wereldoverbrugger deze vergeten oude wijsheid weer levend te maken. Te gaan delen met diegene die het nodig hebben om vertrouwen te krijgen in zichzelf en het leven. Niets om jaloers op te zijn, want ik vond het vroeger vreselijk. Ik wilde het echt niet, maar mijn spirituele dienstplicht was gestart.

Mijn leven is niet anders dan die van jou. Ik kan mij niet onttrekken aan de dualiteit, aan de ups en downs van het leven. Maar alle geteste wijsheid geeft mij een enorm vertrouwen.

Zo kan ik verder kijken dan de situatie, weet ik uit ervaring waarom de energie stroomt of niet en hoe de kosmos werkt. Zo kan ik meestromen.

Dat met jou delen is wat ik het liefste doe.

Want het leven is zo ontzettend mooi, rijk, vol gouden randjes en richting. Ze is om te ontvouwen, uit te dagen en te leven vanuit je diepste vezels in jouw zijn.

Ik weet uit ervaring dat ik het fijn vond allemaal te testen in mijn besloten wereld. Als ik mijn kaarten en kristallen tevoorschijn haalde voelde het de feetjes van doornroosje. Ik deed het als ik s avonds alleen was, de gordijnen waren gesloten en de kinderen op bed lagen. De feetjes sloten de luiken en pakten toen pas hun toverstafjes op.

Ik was er compleet tevreden mee. Niemand hoefde het te weten.

Maar mijn ridders op mijn wolk zagen iets anders in mijn planning.

Het moest mijn werk worden. Iets wat ik echt niet zag gebeuren. Openlijk met stenen en kaarten, geen denken aan!

Wil je weten hoeveel gesprekken ik met mijn wolk heb gevoerd? Zelfs op een moment naar de uber wolk ben gestapt in een poging te onderhandelen?

Ze waren onvermurwbaar en er was geen onderhandeling mogelijk. Zij hadden de tijd op mij te wachten en wisten dat ik toch wel moest.

Want iedere keuze die ik maakte die niet volledig ik was, liep stroef of helemaal niet. De modus om mijn zien en weten, de kaarten en kristallen te verweven zonder dat iemand dat hoefde te weten, liep steeds op niets uit. Telkens weer stond ik in mijn gevoel op het kruispunt om die weg in te slaan die ik niet wilde. Maar moest.

Zie hier.

Ik schrijf over mijn zien en weten. Ik ben een kristal tolk en vertaal de wetten van de kosmos en de vergeten wijsheid naar het nu.

Het is een vervulling en gelukkiger kan ik niet zijn als brokjes vertrouwen mag strooien. Iemand zie oplichten die ze oppakt en verweeft met zijn of haar eigen ziel.

De enige spijt die ik heb is dat ik mij zolang heb verzet. Niet tegen de wijsheid, want die was en is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Maar om het te delen met jou.

Spiritualiteit hoort niet op een voetstuk. Het is een onderdeel van jouw ziel.

Ik hoop hier in mijn magische ruimte, samen met jou een enorme groep te mogen gaan vormen die zich losmaakt van de kudde. Een thuis te vormen waar je dat bijzondere lichtmens mag zijn die jij bent. Haar ongegeneerd te ontdekken, oude lijnen aan te zetten en eens je vleugels uit te slaan.

Zodat je ineens weet dat je niet alleen bent, dat er veel van jouw soort hier op aarde zijn. Stilletjes, zich verstoppend, onbegrepen en eenzaam voelend, zonder richting en ook worstelend met de oproep van boven.

Dus schrijf ik hier iedere week iets over mijn leven. Over hoe ik denk, wat ik zie en hoe ik dans in de regen.

Weet je nog hoe het voelt om in de plassen te stampen?

 

Ik wens je een geweldige week!

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: