Blog Carina Lucassen

Het is een woord dat op mijn lijf is geschreven. Vertrouwen.

God weet hoe vaak ik hierop ben getest. Maar het zit in de wortels van mijn zijn. Vertrouwen. 

Regelmatig lees en hoor ik dat vertrouwen hebben zo moeilijk is. Want waar vertrouw je nu op? Gebakken lucht wellicht? Jij zou ook mijn vertrouwen wel willen hebben of niet?

Laat dit nu net ‘kaassie voor Kucassen (mijn nickname ;-)’ zijn. Ik kan het je niet leren, wel laten zien. Precies wat ik het liefste doe. Jou inspireren tot vertrouwen.

Het vraagt een andere manier van kijken naar het leven.

Niet vanuit angst, schaarste, onzekerheid en negativiteit, maar vanuit de kosmische wetten. 

Als je ze eenmaal kan herkennen zie en weet je dat ze bestaan. Dat ze werken.

Sommige wetten moet je niet afvragen waarom ze zo zijn of bestaan, maar gewoon weten.

Net als dat je je niet afvraagt waarom verkeer van rechts voorrang heeft. Het is gewoon zo.

Een belangrijke overtuiging van mij is dat God, of de bron, al wat is, alleen maar uit licht en liefde bestaat. Ze kent geen straf, negativiteit, gunnen of iets anders naars. Het is alleen maar licht en onmetelijke en onmenselijke liefde. Het was en is de mens die de regels heeft gemaakt. Maar de kosmos kent maar 1 regel: doe het vanuit liefde en goedheid. 

Als je dat doet is het goed. Of je nu varkensvlees eet, seks hebt voor het huwelijk, blote armen draagt of niet bidt voor het eten (alhoewel wat dankbaarheid voor wat er op je bord ligt nooit kwaad kan). 

Onthoudt dit even.

Een kosmische wet is de wet van groei.

Alles groeit groter. Nooit kleiner.

Kijk maar om je heen. Meng dit met de wetenschap dat de bron (Die alles aanstuurt en de eenheid is) slechts licht en liefde is en niet straft, dan kan het niet anders dat alles in de kosmos en op aarde slechts 1 kant op gaat. Die van groei, weelderiger, mooier, beter.

Dus is iets niet voor je bestemd, dan komt er iets beters. Niet per se mooier of duurder of groter, maar absoluut wel iets dat bij nog beter bij jou past. Qua vorm, plaats, tijd, omvang, persoon of wat dan ook. 

Het wordt alleen slechter als jij als mens je ermee gaat bemoeien.

Als je de controle houdt en de uitkomst wil bepalen. Dat komt immers voort uit angst. De slechtste voedingsbodem ever. 

Nu denk je wellicht dat je moet vertrouwen op gebakken lucht. Je kan het niet vastpakken, ruiken, proeven of horen. Net als rechtsaf voorrang geven. Je kan het slechts zien. Gras groeit niet kleiner, mensen evenmin. Natuur, tijd, wind, water, alles gaat vooruit. Nooit achteruit. Kijk maar eens goed.

Dit maakt acceptatie ook een stuk makkelijker vind je niet? 
Dus stel dat er iets niet lukt in jouw leven, laat het dan los. Geef de kosmos of jouw wolk de ruimte om de energie in lijn met jouw plan te laten stromen. Blijf volgen, luister naar ingevingen, intuïtie en volg ideeën op. En je zal zien dat de uitkomst iets is om je op te verheugen. 

Want tja, als je dit al gaaf vond, wacht dan maar af wat ze op jouw wolk voor jou regelen!

De kosmos zal je nooit straffen. De enige die dit doet ben jij zelf. 

Ps, wil je ook veerkracht en vertrouwen? Doe dan mee met mijn cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen. Ze start 1 september as en dan laat ik het je allemaal zien, tot vertrouwen zich ook in jouw wortels heeft genesteld. 

Hoe voelt deze energie voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan dit blog met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: