Blog Carina Lucassen

De geur van nieuwe dingen hangt al even in de lucht. Zwoel als de geur van bloemen blijft ze hangen. En stiekem maakt mijn hart een vreugde sprongetje. 

Ik hou van verandering. Het creëren van iets nieuws en de magie die daarmee samengaat. Daarvoor sluit ik deuren, ruim ik al weken op en laat ik bepaalde zaken opdrogen in plaats dat ik aan het wiel blijf draaien. Ik hou van de energie van verandering. Fris, knisperend, spannend en vol energie. 

Sommige mensen vragen mij of ik het niet spannend vind. Of ik niet bang ben, want wat ga ik doen dan? 

Wel,.. geen idee. Ik heb een vermoeden, maar geen vaste ideeën. Die komen pas als opvulling in de ruimte die er wordt gemaakt. Ben ik bang? Nop. Helemaal niet. 

Ik ben bloednieuwsgierig, dat wel.

Hetgeen ik afsluit voelt soms een beetje dubbel. Als een goede, fijne vriend waar je gedag tegen zegt. Want ik ga stoppen met de verkoop van kristallen. 

Ik wist het al een tijdje. Want de belangrijke kristallen trekken zich terug. Kristalwezens blijven aan mijn tafel hangen en laten zien dat de mens wederom doorslaat in haar oude energie. De oude, zuivere energie verdwijnt in de gretigheid van de mens. Gretigheid vanuit angst. En daar haken groothandels en kristallen webshops en winkels op in. 

Dan verandert ook mijn taak. Ik weet het al een paar maanden. Tijdens een nachtelijke raad spraken de Oudsten hun zorgen uit.

De kristallen zijn op de aarde om balans te herstellen, maar niet om verantwoordelijk ze zijn voor de veranderingen die de mens moet maken.

Ze zijn er om te helpen en te ondersteunen. Echter in de grote vraag verzinnen mensen van alles om meer te verkopen en gaan daarbij voorbij aan de zuiverheid, de werkelijke kracht en essentie van de stenen. De kristallen krijgen andere kleuren, een andere werking dan ze in hun zuivere vorm hebben.  

Omdat er weinig kennis is over kristallen is het ook erg moeilijk om te weten wat klopt en wat niet. 

De echte power kristallen hebben zich teruggetrokken in de aarde en zijn nog maar sporadisch te vinden. 

Dat is waarom ik mijn jarenlange kennis en ervaring over kristallen en edelstenen met jou ga delen. Ik blijf de kristalwezens en kristallen vertalen en zal je in mijn cursus alles leren wat ik weet over deze geweldige wonderen van onze aarde.

In mijn cursus hebben we het over waarom de kristallen in de aarde zitten en waarom zij er ook zijn voor de mens. Wat doen ze nu? Ik leer je zelf de werking en kracht van een kristal of steen te herkennen, te combineren en op een ander level in te zetten voor jezelf of anderen.Wat is de rol van kristallen op aarde? Hoe komen ze aan hun kracht en hoe werkt deze energie nu bij jou?

Waarom heeft het geen nut om steeds maar nieuwe kristallen te blijven kopen die in lijn liggen met de veranderingen die jij zo graag zou willen?

Ik leer je hoe het wel werkt.

Hoe herken je nu dat iets van glas is, nep, geverfd of dusdanig bewerkt dat er geen kracht meer in zit?

Ik leer je de kristal magie, waar zij staan in de eenheid en wat hun rol is hierin.

Uit ervaring met de eerdere deelnemers zullen er (eindelijk) kwartjes vallen en veel aha momenten zijn.

De volgende cursus begint over 2 weken. Ze is knallend, vol power en zet je AAN. Doorbreekt barrieres, onzekerheid en geeft je een nieuwe dimensie. Precies wat nodig is voor een volgende stap op jouw eigen pad in dit bijzondere jaar.

En onthoudt dat als we doorgaan naar een volgende dimensie, er geen ruimte is voor dingen die niet zuiver en puur zijn. Onwaarheden naar boven komen om te worden geheeld, opgeruimd en gezuiverd. Precies zoals het hoort te zijn.

Ik verheug mij erop jou in de cursus te mogen ontmoeten.

Jou te mogen onderdompelen in de liefde van en voor kristallen en stenen. In mijn vertrouwen in de andere dimensie en jou de samenhang in alles te laten zien.

Want niets staat op zichzelf. 

Ik nodig je uit een stukje van jouw eigen oude, vergeten wijsheid te gaan herinneren. Iets dat misschien nieuw, maar oh zo vertrouwd zal voelen.

Waarbij jij eindelijk tot diep in jouw vezels voelt: dit klopt. Dat is weten.

Ik tel, samen met de kristalwezens de dagen af. 

Zoek jouw stenen en kristallen op. Haal ze uit doosjes en hoekjes, stof ze af en schrijf je in voor de cursus Magie van Edelstenen en kristallen.

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: