Alles liep vorige week anders. 

Je hebt ze misschien ook wel, van die weken die alles wat je had gepland op z’n kop zet. Geen dag was zoals ik ‘m had bedacht. Afgelopen week voelde alsof ik achter de kar aan rende om alles wat ervan af viel er snel weer op te zwiepen. Vermoeiend.

Want ik wilde iets, wat eigenlijk niet wilde en het resultaat was knap frustrerend kan ik je vertellen.

Grappig genoeg gingen mijn sessies die week over exact dit onderwerp. En al die hints zag ik zelf maar niet.

Een hele lieve vrouw (laten we haar Simone noemen), had een inzicht sessie gepland. Ze wist het echt niet meer. 

Ze heeft een droom. Een droom met impact. En ze doet er alles aan om de droom te verwezenlijken. 

Alleen staat ze voor de keuze om het of in loondienst te doen of als ondernemer. 

Eigenlijk heeft ze al gekozen.

Ze wil namelijk in loondienst. Ze heeft alle plussen en minnen naast elkaar gezet en haar plussen gearceerd. Heel overtuigend wil ze om die redenen in loondienst. Een vast salaris, zekerheid en niet alles zelf hoeven uitvinden staan daarin bovenaan.

Maar het stroomt niet. 

Wat ze ook doet, waar ze ook solliciteert, het werkt niet. Of ze wordt afgewezen, of ze komt niet eens binnen. Aan de andere kant lijkt het alsof ze de kansen die ze krijgt om zich als ondernemer in de markt te zetten afhoudt. Zo kan ze een presentatie geven en liggen er contacten, maar ja,… dat wil ze eigenlijk niet.De inzichtsessie verdiept zich.

De kosmos kijkt niet naar zekerheden, ze bouwt de energie om je heen niet op basis van wat je bedenkt. Ze verweeft haar manifesterende energie om dat wat bij je hoort, om dat wat de bedoeling is. Ook al ben je er zelf nog niet helemaal van overtuigd. 

Als mens voeren we regelmatig struisvogel politiek in ons leven. Simone deed dat ook, door alles wat op haar pad gestrooid werd als ondernemerskansen niet te pakken en te blijven trekken aan iets wat niet liep. Ze wilde ijzer met handen buigen en was gefrustreerd dat het niet lukte. 

Heel simpelweg omdat het is gebaseerd op een diepe angst. Een angst niet te slagen, geen succes te hebben, geen onderscheid te kunnen maken of het helemaal niet kunnen. 

Nu denk je wellicht maar is het dan niet waar haar hart ligt? Jawel, sterker nog, het kwam zo dichtbij dat ze er niet zonder emotie over kon praten. 

Als je gaat doen waar je hart ligt en de controle los laat brengt je wolk voldoende synchroniciteit op je pad. Soms ligt die heel dichtbij en wil je het gewoon niet zien. Schuif je het bewust aan de kant. Uit angst.

Ik had vorige week een soort gelijke ervaring. Ik was struisvogel 2.0. Maar van de kosmos win je het niet. Zij heeft meer volhardendheid, overtuigingskracht en magie tot haar beschikking om je echt te laten weten dat het ‘m niet wordt.

Net zo lang tot je bereid bent te kijken naar wat wel bij jou hoort en je koers bij te stellen. 

Dan zijn de wonderen de wereld nog niet uit.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: