Blog Carina Lucassen

Deze week was het volle maan. En wederom een intense. 

Op mijn tafel liggen 3 bijzondere steentjes. Ze vonden hun weg naar mij. Ik had kunnen weten dat zij een belofte waren voor een stevige stap in mijn leven, dat stukje Sugiliet, Watermeloen toermalijn en Libisch woestijn glas. 

Super krachtige stenen, enorm zuiverend en met een grote licht energie. Ze passen weer feilloos in het proces van nu. 

Zuiverheid, een woord dat door de ‘spirituele wereld’ zo graag en zo vaak wordt gebruikt. Het hoort bij licht en liefde. Dat klopt helemaal. 

Spiritualiteit en het toch niet zo nauw nemen met zuiverheid is iets wat jammer genoeg nog regelmatig voorkomt. In mijn ogen snap je het werken met licht dan toch echt niet.

2022 is een tijd waarin, meer dan ooit, niet zuivere dingen naar de oppervlakte komen. Maskers die niet meer lijken te blijven plakken en situaties die anders zijn dan ze lijken. Ze komen tevoorschijn. Vriendschappen die op iets anders zijn gebaseerd, geheime agenda’s of dingen die anders zijn voorgesteld dan ze in werkelijkheid waren. 

Het hoort bij de grote shift en verandering. 

Lichtwerk moet puur zijn. Anders verliest het haar kracht, haar power en licht. 

Deze volle maan, de komende leeuwenpoort en de gehele energie van 2022, gaan over authenticiteit, de stenen van je eigen pad leggen en zuiverheid. 

Zuiverheid betekent in mijn ogen, dat wat je aan energie in het universum zet altijd positief, liefdevol en goed is. 

Deze week, in de zuiverende energie van de kosmos en met de nodige hulp van mijn draak Ukana, zag ik door een masker heen. Ze viel voor mijn ogen en dat maakte mij verdrietig. Iemand wilde opzettelijk pijn doen. Narigheid veroorzaken en was niet oprecht. Iemand die zegt vanuit het licht te werken. 

Oneerlijkheid, mensen moedwillig schaden, onwaarheden vertellen of mensen dingen verkopen die niet zijn wat ze lijken is in mijn ogen niet spiritueel. Het bevat geen licht maar schaduw. Een voorbeeld zijn de stenen winkels die kristallen of stenen verkopen, nep, van glas, bewerkt om er mooi uit te zien, geverfd of verzonnen. Niet om de mens te helpen, maar puur om te verkopen. In mijn ogen past dit niet bij lichtwerk. 

Het is in strijd met een van de basis wetten van het licht en de kosmos.

Het is oude energie. 

Wil je je trillingen verhogen, meestromen naar een volgende dimensie of een zuivere verbinding met de kosmos, dan is dit een van de dingen waar de mens aan moet werken. 

Regelmatig zie ik lieve klanten die soort gelijke ervaringen hebben en ermee worstelen. Ze trekken het zich aan. Maar jij hoeft er niets mee. Je mag jouw grenzen trekken en het verder loslaten. Het kwam aan het licht voor de ander om er iets mee te doen. Het is namelijk zijn of haar karma. Alles wat je in het universum weg zet krijg je versterkt terug. Het is een wet waar niet aan te ontkomen valt. Dat geldt zowel voor goede dingen als voor de negatieve. 

Het is ook een kleine, kosmische test voor jou. Hoe blijf jij hierin staan? Ga je erin mee of blijf je uit die energie?

Wellicht maakt is het makkelijker als je begrijpt dat het eigenlijk niets over jou zegt. De ander is geraakt in een eigen stukje. 

De tijd van zuiverheid en puur zijn is allang aangebroken. Alles in de kosmos raakt onzuivere zaken aan. 

Niet voor verwijt of straf, maar om geheeld, getransformeerd of opgeruimd te worden. Zo krijgen alle situaties of mensen de kans en ruimte om het om te buigen naar iets zuivers. 
Kristallen winkels hebben de keuze nep, geverfd, verhit of gelegeerd uit hun winkel te halen en niet meer te verkopen. Geen verzonnen verhalen of stenen meer aan mensen te verkopen en zich eens goed te verdiepen in de zuivere, krachtige kristallen en edelstenen. Te kiezen voor dat waar ze voor zeggen te staan. Spirituele mensen, maar in mijn ogen alle mensen, hebben de keuze om dingen die niet zuiver zijn te veranderen in iets wat puur en eerlijk is. Recht te zetten wat niet klopt.
Anderen moedwillig en met opzet pijn, kwaad of onrecht aandoen is een van de heftigste krachten die je kan wegzetten in het universum. Ze komt altijd versterkt terug. Altijd. 

‘Spiritueel’ zijn vraagt eerlijkheid, puurheid en slechts werken vanuit liefde en licht. 

Ze vraagt je steeds opnieuw naar je geweten te kijken en jezelf eens in de spiegel aan te kijken. Zo zet je jouw voeten op jouw eigen plek. Voel je de veerkracht omdat je weet dat je niets te verbergen hebt. Omdat je handelt vanuit liefde en respect voor de ander. Omdat je wilt delen. Omdat je weet dat we eigenlijk allemaal 1 zijn en als je goed bent voor de ander, je dat dus feitelijk ook bent voor jezelf.

Het was een roerige week. Waarin vrij gekomen ruimte meteen gevuld werd met flow, gouden randjes en nieuwe richtingen. 

Het is de tijd om duidelijk te krijgen wat je nu wil, waar jij met heel je hart YES tegen zegt. 

Deze week opende ik, met een zeer krachtige steen, mijn eigen akasha kronieken, mijn oude boeken vol wijsheid. Die hartslag en kracht vermengde zich met de mijne tot een enorme kracht. De hoe, wat en wanneer laat ik nog even los. Ik weet het grootste cadeau dat ik heb. 

Met deze krachtige slag in mijn hart ga ik eerst de zomer in. Ontspannen, verbinden met de natuur, opladen om in September deze kracht en het vertrouwen met jou te delen. Ik zal de motor zijn op jouw pad. Die het verlicht, jou inspireert met vertrouwen en wijsheid om de beste, krachtigste en mooiste versie van jezelf te zijn. 

Leef lief mens, het leven zoals het is bedoeld. En geniet.

Wees verantwoordelijk voor jouw eigen daden en hou ze puur. 

Ps, wil je ook veerkracht en vertrouwen? Doe dan mee met mijn cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen. Ze start 6 september as en dan laat ik het je allemaal zien, tot vertrouwen zich ook in jouw wortels heeft genesteld. 

Hoe voelt deze energie voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan dit blog met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: