Voelde je het ook? Een roerige energie? Soms misschien zelfs wat stroperig. 

Voor mij voelde het alsof ik in een bubbel zat. Heel soms droom ik dat ik ergens heen moet en mij moet voortbewegen door water. Niet vooruit te branden dus.

Dit zijn de weken dat je eigenlijk in de overgave moet gaan. Overgave is iets wat je wellicht regelmatig voorbij ziet komen en niet echt een voorstelling van hebt. Want wat is nu overgave? 

Ik zie het voor mij als dat ik op mijn rug drijf in het water. Zonder mijn armen of benen te bewegen, simpelweg zweef en gedragen wordt door de opwaartse druk van het water onder mij. Zo laat je je meestromen met waar het water heen wil en je naar toe brengt. 

Deze week moest ook ik echt even in de overgave en hoogst waarschijnlijk de volgende week ook nog. Het was een periode waarin ik bewust stappen maakte en heel bewust in actie bleef. Misschien ook ongemerkt een beetje in de force stand was gekomen. Want als je aan de slag gaat met dromen en diepe wensen, dan kan het in een mensen hoofd nooit snel genoeg gaan. 

Verborgen boodschap

Het is altijd goed om midden in de drive eens stil te staan. Want ik ben ervan overtuigd dat als iets niet lukt het een verborgen boodschap in zich draagt. Misschien wil je te snel, misschien is de vorm niet de beste oplossing voor jou, of wil je iets terwijl er eigenlijk nog iets beters op je wacht. 
Door de dingen te vertragen en stroperig te maken proberen ze op jouw wolk (in dit geval de mijne) tijd te rekken.  

Begin deze week ging ik even stil staan na een dag van geen reacties en weinig vooruitgang. Om tot de conclusie te komen dat ik in mijn enthousiasme en drive langzaam in de Force stand terecht was gekomen. Ik wilde schakelen, maar de kosmos is duidelijk (om wat voor reden dan ook) dat het niet het juiste moment was.

We zijn een onderdeel van een grote eenheid en het magazijn aan mogelijkheden is vele malen groter dan dat ik kan verzinnen. 

Ik stond stil en bedacht dat ik suf genoeg mij had laten verleiden tot een vorm van controle. 

Ja ik vond het suf. En zonde van mijn energie. Het gaf slechts frustratie.

Maar het is menselijk. En onmogelijk altijd in de overgave te zijn. Als dan later in de week tijdens een inzicht sessie dit thema weer voorbij komt, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Je hoeft niet zo streng te zijn en te verlangen dat je altijd in de overgave zit. Van jezelf verlangen, of het nastreven van een vorm van perfectie is niet zoals de mens is. We hebben onze trekjes, helemaal als het gaat om iets wat je diep van binnen voelt als een diepe wens of roeping. Dan komt menselijk ongeduld om de hoek kijken. Iets wat ze boven niet kennen.

Dus zit je ongemerkt toch in de controle en probeer je iets af te dwingen? Wees dan niet te streng voor jezelf. Geef het met een glimlach terug aan jouw wolk en ga even wat anders doen. Zo kunnen ze daarboven het veel makkelijker voor jou regelen. 

Als je durft te vertrouwen dan weet je dat je binnenkort kan zeggen: het is maar goed dat dit niet lukte, want anders had ik nu niet…..

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: