Dit jaar begin ik anders.

Voordat ik je vertel waarom, ga ik iets doen wat officieel niet meer mag maar doe het toch. 

Ik wens jou een geweldig mooi 2023. Vol liefde, vervulling, dankbaarheid en gevuld met de belofte van mooie herinneringen. En bedankt voor alle lieve, mooie wensen rond de jaarwisseling die ik van iedereen kreeg!

Dit jaar begon voor mij anders als de afgelopen jaren. Allereerst omdat ik, voor het eerst sinds een paar jaar, echt vrij was. Heel bewust heb ik even afstand genomen van m’n werk en tijd voor de dingen waar ik anders niet aan toe kom. Ik heb genoten van de kerst en alle ontspannen gezelligheid die daarbij ontstond. 

De weken ervoor was er veel reflectie. Voor het eerst sinds jaren is er geen plan, maar ligt het jaar echt helemaal open voor mij. Ik sta vol in het gebied van niet-weten. Ook mijn hoofd wil af en toe toch echt duidelijkheid en begint dan te morren en te zeuren. 

Zoals ik al een tijdje geleden schreef, wil ik naast wat ik nu doe, ook mijn energie inzetten om een brug te slaan voor mensen met oa autisme. Maar de vorm was niet helemaal duidelijk. Ik stond op een groot kruispunt en welke richting wilde ik kiezen? 

Tijdens een ochtend waarin mijn hoofd het weer eens niet eens was met de onduidelijkheid, heb ik het op tafel bij mijn wolk gelegd. Ridders, kunnen jullie mij helpen duidelijkheid te krijgen of met de keuze particulier of bedrijfsleven. Want ik kom er zelf niet uit. In mijn sterrenkoker stuurde ik deze vraag naar mijn wolk. 

Soms verwacht je een stem die in je innerlijk zegt: ja. Of nee. Of een inzicht, een droom of iets anders wat heel duidelijk is. 

Maar regelmatig komen hints en antwoorden niet op de manier zoals je ze verwacht. Wolken en ridders verwachten ook een eigen inzet en initiatief. Dus op de bank gaan zitten wachten tot je het weet heeft geen enkele zin en is verspilde tijd.

Ik had de volgende dag een aanpak energie en geen zin af te wachten tot ‘iets’. Bij de koffie had ik een klein lijstje van mensen die ik wilde benaderen met vragen en mijn eigen mini onderzoek. Bij toeval kwam er een organisatie voorbij die moeders van kinderen met autisme helpen. Ook die kwam op mijn lijstje. 

In dat gesprek kreeg ik, ongevraagd mijn antwoord. Mijn wolk had het daarin verweven. 

Hoogstwaarschijnlijk omdat ik een nee in mijn hoofd niet zou hebben geloofd. Ik ben ook maar mens. Met een grote grijns en een dikke knipoog naar boven hing ik het telefoongesprek op. Ik kies voor het bedrijfsleven. Ik had mijn antwoord.

Langzaam aan worden dingen steeds duidelijker. Krijgt het wazige heldere contouren en inhoud. Het is belangrijk dat je het proces ook de tijd geeft. Ook al wil je zelf sneller. Ondertussen blijf ik in het nu. Geniet ik van wat ik nu doe en het parallelle proces wat ik daarnaast loop. 

Voor mij ligt een open jaar. Een jaar van verandering, power, nieuwe uitdagingen en kansen. Ik ben nieuwsgierig en voel de sterrenstof met mijn antennes knisperen.

Mijn goede voornemen is dat ik alles ga onderzoeken, proeven en proberen. 

Ik heb er zin in!

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: