Het geheime ingrediënt van manifestatie is actie.

Ik zeg het heel erg vaak. Zonder handelen gebeurt er niets. Daarnaast is het belangrijk om uit je comfort zone te stappen en de dingen eens anders te doen als dat je altijd deed, als je tenminste een andere uitkomst wilt.

Zolang je blijft doen wat je en hoe je altijd al deed, blijft de uitkomst hetzelfde.
Verandering vraagt een stap in het wonderlijke gebied van niet-weten.

De wereld kraakt en piept in haar voegen. De oude vissen energie van de kracht van macht wil kost wat het kost haar invloed behouden. Desnoods als een kat in het nauw. De broodnodige verandering van oude patronen, systemen die niet mee zijn gegroeid met de veranderingen van deze tijd, normen en waarden en oude overtuigingen, gaan maar moeizaam. De mens is geen voorstander van verandering. Je weet tenslotte wat je hebt maar niet wat je krijgt. Oude systemen die altijd hebben gewerkt, maar nu kraken worden met man en macht zo lang mogelijk overeind gehouden. Maar het past niet meer in deze tijd. 

Het vraagt anders denken en kijken. Het vraagt lef.

We moeten veranderen. Willen we als mens op deze aarde kunnen blijven leven. Willen onze kinderen een toekomst hebben. 

Jarenlang heb ik in al mijn werk altijd mensen willen helpen. Het staat heel dicht bij mij, met mijn kinderen met autisme.

Diep in mijn hart zit een verlangen. Een soort roeping. Om een grotere impact te maken in de maatschappij op het gebied van diversiteit en inclusie. Onderwijs, werk of andere gebieden waar oude overtuigingen een ongelijkheid veroorzaken. We moeten als maatschappij de verantwoordelijkheid gaan nemen veranderingen aan te brengen waar we scheef zijn gegroeid in hebzucht, imago, dominantie en angst.

Milieu, voeding, onderwijs, werk, gezondheidszorg, noem maar op.

Bad things happen when good people do nothing.

Dus heb ik mijn steentje opgepakt. Hoe het precies vorm krijgt weet ik nog niet. Maar het proces ernaar toe is gaande. Om dit te manifesteren ben ik een tijdje geleden een hbo coaching opleiding voor Autisme gestart en de tentamens komen in zicht.

Dat betekent dat ik een pauze moet instellen in mijn werk hier. De nieuwsbrief, de vertalingen en de forecast komen even op een laag pitje. Het zal hier wat stiller worden binnenkort. Ik zal regelmatig een forecast op de website zetten voor een wat langere periode en als er ruimte is een blog. Maar de nieuwsbrief met haar deadline laat ik heel even los om ruimte te maken voor mijn studie.

Deze week komt mijn laatste voorraad aan edelstenen en kristallen in de winkel. Om mij daarna te richten op mijn tentamens.

Uiteraard worden bestellingen gewoon verzonden en mailtjes beantwoord. Maar andere deadlines geschrapt zodat er ruimte is voor de afronding van mijn studie.

Ga je voor mij duimen?

Ik hou je op de hoogte en ben gewoon bereikbaar voor sessies en vragen.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: