Sinds lange tijd schuiven in zachtheid kristallen uit mijn voorraad naar voren.

Ze waren lang stil en hielden zich op de achtergrond. Ondertussen wordt de markt overspoelt met kristallen die pijn doen in mijn hart. De vraag en de commercie heeft de kracht van de natuur overstemd. Er is te veel nep, geverfd en bewerkt in omloop. Te veel van hetzelfde en voorzien van de mooiste, verzonnen namen en verhalen. Ik zie verschrompelde energie en hoor soms een soort noodroep die niet verder komt dan een gemompel, vanonder een blinkend laagje metaal of felle kleur verf. Mooie stenen, uitgehold om te dienen als licht.

Als je kristallen kan verstaan dan doet dit pijn.

De kristallen die ik nog in mijn voorraad heb waren de afgelopen maanden, tot voor kort, stil. Ze wilden niet in de webshop en schoven niet naar voren als ik ruimte maakte in mijzelf. Ze voelden verdrietig en stil.

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Vol verschuiving en verandering. Zowel innerlijk als in de buitenwereld. Nu, zo lopend naar het eind van het jaar en de energie je uitnodigt om naar binnen te keren, lijkt het stof wat neer te dwarrelen. Ik neem bewust gas terug en zoek de stilte op. Ik ben dankbaar en trots op dit jaar, maar pas als je stilstaat en het toestaat kan de intensiteit van deze energie pas echt ontvouwen. Ze zit tot diep in mijn vezels en dringt de teleurstellingen naar de achtergrond. 

In deze energie schuiven de laatste weken de kristallen met een zachte energie naar de voorgrond. Precies waar ze nodig zijn met hun specifieke energie. Ze kruipen uit hoekjes en roepen zacht mijn naam. 

De energie in de ruimte verandert naar een die ik heb gemist. Een van magie, kracht en zachtheid. Een die een eigen hartslag en ademhaling heeft. 

Ze delen hun kracht en daarmee landen ook weer nieuwe inzichten. Samen bereiden we ons voor op een nieuw jaar, waarvoor dit keer geen ‘plan’ ligt. Ze is voor mij blanco en gevuld met de nieuwe energie van meestromen, vertrouwen en acceptatie. Wat zal zich aandienen? En hoe? Wat gaan we doen? Het is dan verleidelijk om in de toekomst te gaan wonen om de controle te willen houden, onder het excuus dat je slechts nieuwsgierig bent. Maar bewust verhuis ik dan terug naar het nu. 

De maand december staat bijna voor de deur. Dit keer niet vol met werk, maar bewust gevuld met rust en ruimte.

Ruimte om nieuwe wonderen te laten ontstaan, mij te omwikkelen met de energie van kristallen en misschien eindelijk toe te geven aan de woorden die al zo lang met de wind mee komen. Een ander stukje van mijzelf. 

Schuiven de kristallen naar voren, dan zal ik ze met zorg en liefde vertalen voor jou. Want hun energie is bijzonder, hun liefde zo voelbaar dat het je ziel raakt.

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: