Dit jaar was in heel veel opzichten wonderlijk. 

In de laatste weken, waarin het kouder werd en de dagen korter, wikkelde ik mij in de geborgenheid van thuis. Even bracht ik de snelheid in de vertraging en nam de ruimte voor reflectie. Het was een jaar dat ik niet had durven dromen. 

Het was en is voor mij een absolute tussentijd. 

Een tijd van verandering is dit jaar ingezet en heeft zich aardig ontvouwen. Het was een jaar met hernieuwde ontmoetingen met mijzelf. Bewust heb ik hier in de vertraging ruimte voor gemaakt. 

Deze laatste weken is het fijn om op het jaar te reflecteren. In de geborgen energie van oa een polychroom jaspis en een stukje spiegel apofylliet, kan ik de stukjes van het jaar een voor een bekijken. Ze liefdevol in mijn handen draaien om alle facetten te kunnen zien.

Sommige laat ik in dankbaarheid voor hun bijdrage los. Vele andere leg ik vol trots en liefde in mijn hart. Ze zijn de bijzondere uitkomsten van een jarenlange eigen koers. Tegen weer, wind en oordeel in, overtuigd van de juistheid en steeds opnieuw kalibrerend in de situatie. 

Met een glimlach fluisterend: ik wist het!

Voor ons ligt een nieuw jaar. Ook dit zal voor mij anders zijn dan de voorgaande. In de afgelopen maanden heb ik losse delen van mijzelf met elkaar verweven tot een nieuw geheel. Verleden en heden kwamen samen en vormden weer een eenheid. Ze brengt nieuwe kansen mee, inzichten en een oude vertrouwde power die zich vermengt met mijn eigenheid van nu.

Zo sta ik met 2 benen in het nu. 

Niet het verleden of de toekomst. Maar het heden. Nieuwsgierig in de overgave naar wat 2023 mij gaat brengen. Ik ga voor een deel een nieuwe droom volgen. 

Gisteren hoorde ik van een lieve vrouw die veel te jong en onverwachts is overleden. Het is als een fluistering van jouw wolk die je aandringt in het nu te leven. Niet alles uit te stellen tot dat je meer zekerheid hebt. Het kan zomaar verloren tijd zijn. 

Tijd is kostbaar. Je hebt geen reservetijd om te gebruiken voor uitstel of afwachten. Vertrouw op jouw wolk en de liefde die ze voor je hebben. 

tegen jezelf. 

Jouw eigenheid brengt je wellicht op ongebaande paden. Maar juist deze paden zijn bezaaid met wonderen, vervulling en kracht. Ze wachten op jouw voetafdrukken om hun magie te laten ontvouwen. Ga niet wachten op iets, een antwoord of perfect moment. Het bestaat niet en je verliest slechts kostbare tijd. 

Ik ging nog meer in de overgave dit jaar en kijk er nu met zo veel dankbaarheid op terug. 

Dank je wel lief mens dat dit jaar onze paden zich hebben gekruist. Dat ik je heb mogen leren kennen, helpen en inspireren van het leven te genieten en te mogen zijn.

Ik wens jou een fijn 2023, waarin dromen en wensen uitkomen, jij jouw eigen licht straalt en het gevoel van vervulling proeft. Ik wens je een jaar vol liefde, wijze tegenwind en een dosis veerkracht, een nieuwsgierige blik en mooie nieuwe wegen.

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: