Blog Carina Lucassen

Ik schreef er al eerder over. Ik zit midden in een proces van verschuiving. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe dingen en nieuwe energie. 

In mijn hart heb ik een wand met oude, levende planken. Ieder ding in mijn leven, iedere wens en verlangen, ieder idee, heeft een eigen plank. Er zijn nog genoeg hoekjes in mijn hart die iets meer naar achteren liggen, uit het licht van mijn kern. Daar liggen ze te wachten tot het juiste moment. 

Alle planken hebben een eigen hartslag. Hun wijsheid is verbonden met het kernlicht in mijn hart. Daar rusten alle actuele situaties en alles wat nog komen gaat, geborgen en veilig in de energie van liefde en warmte.

Bij tijd en wijle schuiven de planken van plek en hoogte. Van achteren naar voren of omgekeerd. Dat wat actueel is en aandacht vraagt, schuift naar voren in het licht. Het vraagt dan om liefdevolle actie en aandacht. 

De afgelopen week schoven veel planken van plek. 

Ik moest veel keuzes maken, losse eindjes afronden zonder dat ik echt beeld heb van de richting waarin ik heen ga.

Ik merkte het ook in de vele inzichtsessies die ik gaf. Vragen over richting, waar gaan ze heen? Wat is de bedoeling? Uit angst de verkeerde keuze te maken.
Veel lieve mensen zitten in een grote zoektocht naar wie ze zijn en wat ze hier te doen hebben. Maar lief mens, het is een proces.

Mijn ridders laten mij meteen beelden zien. Kleine kinderen die op de basisschool al moeten besluiten wat ze later willen worden. Ze hebben nog geen idee van wat de wereld allemaal te bieden heeft, of wie ze werkelijk zijn. Ze hebben nog zoveel te ontdekken.

Maar het is een proces. Stap voor stap, fase voor fase. 

Het is een onmogelijke keuze als je nu iets moet kiezen wat je de rest van je leven moet en wil gaan doen. 

Er is nog zoveel ontwikkeling in de toekomst. Maar wat als je slechts hoeft te kiezen voor zolang het duurt? En dan het volgende stukje zich mag aandienen? 

Deze week heb ik vele plankjes in mijn hart voorbij zien komen. Duidelijk zijn we met een grote voorjaarsschoonmaak begonnen. Dingen worden verkocht, opgeruimd en weggedaan.

Ze waren een ervaring en hebben hun doel gediend. Dan schuif ik door. Met een open mind en ontvangend in synchroniciteit. 

Ik heb geen idee welke kant het op gaat. 

Zie slechts dat er steeds meer ruimte en een andere soort rust ontstaat. De energie verandert. De energie van kristallen is de afgelopen maanden al sterk verandert en die plank schuift naar achteren. 

Het enige wat ik hoef te doen is luisteren naar ingevingen, actie verbinden aan de planken die naar voren schuiven en mij het gevoel geven dat ik er eens naar moet gaan kijken. 

Loslaten is voor mij geen moeite, want ik vind het geen loslaten maar toestaan. Toestaan van iets nieuws dat mij kan vinden. 

Ik weet dat alles in dit leven groeit. Het stroomt vooruit. Mits je de uitkomst niet wil bepalen. 

Als je jouw wolk de kans geeft verweven ze nieuwe dingen in jouw leven. Ze zijn altijd beter. Altijd. De energie gaat altijd vooruit, nooit achteruit. Dit gebeurt alleen als de mens ingrijpt en wil bepalen. 

Dus kijk ik omhoog naar mijn wolk. Geef ik ze stilletjes een aanmoediging het mooiste uit de kast te trekken. Wat past bij deze fase, hoelang die ook moge duren.

Ondertussen blijf ik in het nu. Ik hoef niet te weten wat er op mij wacht of welke kant op. Dat ontvouwt zich vanzelf zolang ik met regelmaat even afdaal naar mijn hart. Haar liefdevolle planken afstof en nieuwsgierig in beweging kom met die in het licht zichtbaar zijn. 

Net als bij de kinderen op school weet ik nog niet helemaal wat ik worden wil. Ik weet wel wat ik op dit moment ben en nu te delen heb. 

De rest komt als ik later groot ben. 

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: