Dit jaar is alles anders. En het is pas het begin. 

De zomervakantie is voorbij. Niet dat ik daar heel veel van heb meegekregen.

Het was een vakantie van meestromen, acceptatie, van hard werken en genieten, van voorbereiden op de maanden die komen. 

En ze bracht veel inzichten.

Als we het over inzichten hebben, wat stel je je daarbij voor? Misschien wacht jij nog op inzichten? Tot ze als kwartjes vallen?

Bij mij zijn ze vaak een optelsom van gebeurtenissen. Ik probeer iets en het lukt niet. Probeer het nog een keer (net even anders) en dat lukt ook niet. Dan weet ik dat het niet op die manier de bedoeling is. 

Een inzicht. Ze was helder. Ik moet mijn skills, mijn ervaring vol accepteren en inzetten. Niets er net even onder, volle potentie of niets. Duidelijker kon het niet.

Een aantal kosmische wetten die ik behandel in mijn cursus lieten zich glansrijk zien deze zomer. Er lag een uitdaging die ik met een andere reden in stak. Nu dat dochterlief op kamers gaat en zoonlief zo goed op dreef is, wilde ik parttime gaan werken. Niet iedere baan, maar iets waar ik mij mee verbonden voel. Om te doen naast wat ik nu doe. Ik solliciteerde, werd het niet maar het deed een verstopt vonkje volledig ontbranden. Een vonkje wat ik wel voelde, maar niet als vlam. 

Het was een inzicht. Een die mijn hart ook weer sneller deed kloppen. 

Je kan lang nadenken en voelen over wat je wilt. Over de veranderingen die er liggen, over een draaiing in de wind, maar als je niet in beweging komt en op een ingeving reageert, gebeurt er helemaal niets. Ik reageerde want ik trok de stoute schoenen aan en solliciteerde. In de wetenschap dat als het zo moest zijn, het zou lukken en anders zou het mij iets duidelijk maken. En zo geschiedde.

Het onderwerp van mijn boek werd kristal helder. Ze wacht tot na de cursus leven vanuit oude wijsheid. Maar ook dat ik mijn kracht, ervaring en wijsheid ook op een andere manier ga delen. 

De vorm zal de komende maanden duidelijker worden naar mate ik meer stappen zet en keuzes maak. De wind zal met haar meedraaien. 

Mensen helpen die het gevoel hebben tegen de stroom in te zwemmen omdat hun gevoel iets anders zegt dan wat de maatschappij wil zien. 

Mijn inzicht is dat ik ook een aandeel wil hebben in de verandering van de maatschappij ten opzichte van Autisme of kinderen die anders zijn. Ouders, scholen, bedrijven adviseren en begeleiden. Vertrouwen geven het juiste te doen voor hun kind en te pulken aan de oude normen en waarden die eigenlijk klinkklare onzin zijn. 

De eerste stappen zijn gezet. Het eerste vertrouwen is gestrooid en ik weet dat mijn wolk hiervan geniet. Ze draaien op volle toeren.

Een vakantie die mij stap voor stap inzichten gaf en nieuwe wegen laat zien. Wegen die mijn andere paden niet hoeft uit te sluiten, want ze hebben allemaal met elkaar te maken.

Maar ik ga mij duidelijker uitspreken. Opstaan waar anderen blijven zitten uit angst. 

Kom maar op met die komende maanden. Het vonkje is een klein vuurtje dat nog lang niet is uitgebrand. 

Ps, wil jij ook veerkracht en vertrouwen? Doe dan mee met mijn cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen. Ze start 11 september as en dan laat ik het je allemaal zien, tot vertrouwen zich ook in jouw wortels heeft genesteld. 

Hoe voelt deze energie voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan dit blog met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: