Het jaar vordert nu snel. 

Altijd als de scholen weer beginnen weet ik dat het 3 keer knipperen is en dan is het sinterklaas en kerst. Dit laatste stukje van het jaar gaat razendsnel.

Mijn dagen zijn momenteel gevuld met het schrijven van de laatste lessen van de cursus oude wijsheid en de maand oktober van de online jaarcirkel. Ondertussen begint er een soort zelfreflectie in mij op te starten. 

Zoveel verandering heeft plaatsgevonden dit jaar! Ik heb zoveel keuzes gemaakt, nieuwe wegen in geslagen en bijgestuurd. Soms op de valreep en de tong op mijn voeten.

Het gaf onbegrip bij mensen van wie ik het niet verwachtte. Maar ook dat liet zien wie ik uit mijn treinwagon moest zetten en met wie ik een stukje verder wilde rijden. 

Keuzes zet altijd energie in beweging.

Zo ook in mijn leven. Vooral als ik ze maak vanuit mijn hart. Ze brachten mij een paar bijzondere vonkjes, inzichten en schoven een sluimerende droom naar voren. Een droom die een passie bij zich draagt waar ik even aan moest wennen. Ik vind heel erg veel leuk en hou van kristallen en wat ik doe. Maar daar kwam een echte hart passie tevoorschijn die mij van mijn sokken blies. 

Nu zit ik (weer) in een tussentijd. Er staan veel deuren op een kier met een tijdslot van goddelijke timing. Stiekem logeer ik soms in de toekomst. Soms voor de ene deur, dan voor de andere. Ik herken het pad van synchroniciteit dat nu gaande is. Mijn wolk strooit iets ‘toevallig’ onder mijn neus en ik reageer. Wat ik wil lukt, maar kennelijk is dit het nog niet, want ik word doorgestuurd naar het volgende. 

Ondanks dat het volgende ook leuk is, word dat m ook niet. Weer moet ik een paar plekken door stappen, als een pion op een mens erger je niet bord.

Het is erg leuk deze synchroniciteit, maar ook intensief. En het is maar 1 deur die ik nu aan het ontdekken ben. 

Ook ik kan soms ongeduldig zijn. Zou dit m worden? Komt er meer? Of moet ik tot de slotsom komen dat deze deur m niet is en ik de volgende ga verkennen?

In de tussentijd voelt het leven als een labyrint. Na een paar stappen kies je voor links of rechts. Geen idee waar de uitgang zit of de pot met goud ligt.

Dus wacht ik de volgende stap (een afspraak met een datum) af. M’n wolk heeft een adempauze ingelast die ik nodig had om de cursus te gaan starten. 

Ondertussen koester ik het grote cadeau dat ik tot nu toe al kreeg: een duidelijke passie, een duidelijke droom. Een droom met een drive.

Want ik weet, ook na de tussentijd, alles komt altijd goed.

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: