Deze laatste weken van dit jaar staan voor mij in het thema van meestromen.

Meestromen is oppakken wat zich aandient en loslaten waar (nog) geen beweging in zit.

Loslaten betekent hier niet laten vallen en niet meer naar omkijken. Maar gewoon even laten liggen, vergelijkbaar met fruit wat nog net niet helemaal rijp is. 

Het jaar wikkelt zichzelf af en dit jaar voelt het anders dan de voorgaande jaren. Daar voelde het altijd als een soort voortzetting van wat er al was. Alsof een pand wat je breit op de helft is en je slechts een nieuwe kleur pakt. 

Dit jaar voelt het anders.

Er ligt een nieuw begin. Iets fris, knisperends, uitdagends. De energie is veranderd. En daarmee ook het bewustzijn van veel mensen.

Nog ongemakkelijk kijk ik naar de ruimte die er is ontstaan. Leeg, opgeruimd, fris als de lente en vol mogelijkheden. Het liefst ga ik dan volle vaart vooruit. Zonder uitdagingen word ik altijd een beetje onrustig. De energie vraagt dat ik in het nu blijf. Ze vraagt dat je bewust meestroomt. 

Dromen zijn gezaaid. Zelfs dit keer die hele bijzondere zaadjes die ik op een diep, speciaal plekje heb bewaard voor het juiste moment. 

Nooit was het moment goed genoeg, tot nu.

Het zijn bijzondere dromen ontstaan uit de puurste hart vorm. Het zijn de zaadjes van die dromen waarvan je altijd dacht dat het niet mogelijk was of is. Ze zijn niet van materialistische aard en zeker niet ontstaan vanuit angst. Ze horen bij de ware kern van jouw wezen.

Het zijn zaadjes waarvan je er slechts (eenmalig) 3 hebt gekregen. Niet van die kleurloze, maar kleine, glimmende, prachtige zaadjes die er nu al magisch uit zien. 
Durf je ze te planten? Durf je de gok te wagen en ervoor te gaan?

Nu na dit jaar de energie zo is veranderd, cycli tot een einde zijn gekomen heb ik ze liefdevol uit mijn hart opgepakt. Daar lagen ze afgelopen maand in mijn hand. Mij verwonderend over hun sprankelingen en wat voor geheime pracht ze nog bevatten. 

Ik heb ze vol liefde en met zorg gepland de afgelopen weken. In een hoekje van mijn tuin van wonderen. Zonder de twijfel of ze zullen ontkiemen en groeien. 

Ik heb een diepe wens geplant. Een waarvan ik niet meer dacht het zaadje ooit nog te kunnen gebruiken. 

Ook jij hebt 3 bijzondere, unieke en speciale zaadjes in jouw hart die wachten tot jij ze durft te zaaien. Ze zijn jouw diepste wens, ontstaan vanuit liefde zonder maar een sprankje angst. Ze ontstaat vanuit een bron die geen woorden kent. 

Het besef van deze diepe wens wordt zichtbaar als je jouw innerlijke deuren durft te openen. Al is het op een kier. Als je durft te accepteren dat jij deze wens hebt en dat ze er niet zomaar is. Ze groeit bij ieder inzicht en stukje dat je over jezelf accepteert. 

Nu dat de sluiers een tijdje zo dun worden, de magie zich tijdelijk verweeft met de aardse energie en het dagelijkse leven, is het tijd dat zaadje te planten. Het vraagt lef en moed. Het is een cadeau aan jezelf. 

Wat is jouw diepste wens?  

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: