Als ik al dacht dat mijn week in de war was geschopt, dan is ze nu volledig ondersteboven gehaald. 

Soms gebeuren er dingen, waar je echt niet op zit te wachten. 

Maar steeds opnieuw vraagt het om acceptatie. Jouw wolk (en dus ook de mijne) gooit niet zomaar voor de grap iets over de rand naar beneden.

Acceptatie kan soms een uitdaging zijn. Vooral als dingen anders lopen dan je zelf wilt of hoopt. Ze vraagt je de controle los te laten, de verhalen in jouw hoofd te sussen en de situatie te nemen zoals ze is. Mindfull. 

Eigenlijk is een uitdaging een compliment in vermomming.

Want hiermee vertelt jouw wolk jou dat je het kan. Dat je sterk genoeg bent, het aan kan, krachtig bent en weer een bergje mag nemen om bovenaan de top van een nieuw waanzinnig uitzicht te gaan genieten. Dan denk je wauw.. mits je de controle en het verzet durft los te laten. Je schouders eronder zet en gaan met die banaan.

Een persoonlijk, spiritueel PA team.

Het makkelijkst gaat dit als je een vertrouwen durft te hebben in jouw eigen wolk..

Die van mij is rotsvast. (Hoe jij dat vertrouwen krijgt leer ik jou in mijn cursus Leven vanuit oude wijsheid). Jouw wolk die zich vol commitment en liefde een leven met jou meebeweegt. Als een eigen, heus PA team dag en nacht voor je klaar staat, ook al zie je ze niet en werkt de communicatie iets anders. 

Deze week werd ik even op de plaats rust gezet. M’n agenda was in de war geschopt door de positieve besmetting van mijn zoon. Mijn aandacht en veel tijd was de dagen ervoor gestoken in een hoop geregel voor de verhuizing van mijn dochter. En andere dingen schoten er een beetje bij in. In mijn commitment naar mijn werk, had ik mijn voornemen voor een paar vrije dagen al losgelaten en daar werk van de afgelopen week stiekem naar toe geschoven. Zo van, dat komt wel goed. 

Mijn wolk dacht daar anders over. 

Mijn PA team zette dikke strepen door delen van mijn agenda en creëerde ruimte om toch mijn schrijfwerk te kunnen doen. Uiteraard is zijn ziek zijn een grote uitdaging met alles wat hij al heeft. En ook echt helemaal niet leuk. Maar ik begreep de hint van mijn wolk en ging vrolijk verder met de ruimte opvullen met dingen doen voor mijn dochter, pakketjes inpakken en wegbrengen en dat soort zaken. 

Race en sjees, veel streepjes en weinig schrijven.

Suf, want dan wordt mijn wolk iets strenger. Ik moest echt even gewoon thuisblijven en schrijven. Dus na een eigen positieve test lag mijn agenda volledig onderuit. Ze zijn wel slim op mijn wolk, want mijn klachten zijn mild, dus ik kan wel schrijven.

Understood, of te wel, ik heb het begrepen.

Ik moet nu gewoon een soort van rust nemen en mijn tijd gebruiken om te schrijven. Of ik het wil of niet, anders zie of niet, andere dingen wil doen of niet, dit is wat het is.

Met weer eens een schuin oog kijk ik naar mijn wolk. Understood. 

Ik weet dat het ergens goed voor is. Dat zij mijn hele planning overzien en weten wat er komen gaat. 

Dus logistiek hebben zij een streepje op mij voor. 
Achteraf zeg ik altijd: het was maar goed dat…. Anders had ik nu niet….

Op het moment zelf is het soms knarsetanden. Mijn hoofd zou het beter willen weten. Maar ik accepteer de situatie, leun naar achteren en stroom mee in wat mij wordt aangereikt. Diep in mijn hart weet ik dat als het moest gebeuren nu het beste moment is en niet volgende week. Dat die paar dagen vrij echt wel nodig zijn, na de afgelopen jaren en maanden en dat het stiekem niet erg is dat ik nergens heen hoef. Ik land..

Pardoes horen we dat de kamer deadline een week is opgeschoven. Ondertussen heb ik heerlijk vooruit kunnen werken en weet ik dat er toch nog een paar vrije dagen in het verschiet liggen. 

Geloof mij, het is altijd ergens goed voor. Vertrouw daar maar op. Dat maakt acceptatie altijd makkelijker. 

Ps, wil jij ook veerkracht en vertrouwen? Doe dan mee met mijn cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen. Ze start 11 september as en dan laat ik het je allemaal zien, tot vertrouwen zich ook in jouw wortels heeft genesteld. 

Hoe voelt deze energie voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan dit blog met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: