Dat is wat ik doe. Ik verkas steeds tussen buiten (als de zon doorbreekt) en binnen (als het even plens). 

Het is niet eens zo ver weg van de energie van deze tijd. Heen en weer, overal en nergens. Om geen peil op te trekken en niets van te bakken.

Soms kijk ik naar boven naar mijn wolk. Wat willen jullie nu? Het lijkt wel een vorm van bezigheidstherapie. Te druk zijn met feitelijk niets.

Ook bij mij staat er wat verandering op stapel. Althans, dat denk ik, maar tot nu toe neemt het steeds weer een omtrekkende beweging waardoor de uitkomst weer wordt uitgesteld. Ik rol van het ene gesprek naar het andere zonder echte duidelijkheid. Zo schuift het ook steeds verder op in de tijd. 

Ik ben nieuwsgierig. 

Zou het liefst een stukje verder willen kijken in de tijd. Niet per se om de uitkomst te weten. Dat komt op de een of andere manier wel goed. Maar ik ben nieuwsgierig waar het toe leidt. Het is een pad met kronkels en verborgen zijwegen. Met telkens weer een nieuwe verrassing. En ondanks dat ik de rode draad weet en heb ontdekt waar ik mijn energie verder voor wil inzetten, zijn hiervoor veel opties die ik aan het verkennen ben. 

De energie van nu vraagt om een soort rust. Zoals de forecast ook laat zien, is zij er ook in mijn leven. Alles kan, alles ligt open, alles is mogelijk. Uiteraard op het juiste moment. 

Mijn hoofd kan vandaag of nu, het juiste moment vinden. Maar ik weet dat mijn wolk meer overzicht heeft. Zij weten daar, aan die mooie tafel, wat er in het verschiet ligt. En of het de moeite waard is om op te wachten. Ik niet. 

Nu dat we zo de laatste maanden van dit jaar in glijden, komt er een andere energie in mij. Begin van het jaar wist ik het allemaal. Wat ik wilde doen, hoe en waarom. Heel veel heb ik gedaan. Verrassingen ontvangen, uitdagingen aangegaan. Het jaar was in geen enkel opzicht hoe ik het mij had voorgesteld. Het was beter, gaver en intenser.

Ik heb gevoeld hoe langzaam de energie in bepaalde dingen in mijn werk vertraagde. 

Het is voor mij een signaal dat die fase dan langzaam voor bij is. Dat ik het moet loslaten, zodat het haar vorm kan veranderen naar iets nieuws. Dat is altijd lastig, iets loslaten wat gaaf is, zonder te weten wat er daarna komt. Ik weet slechts dat het weer gaaf zal zijn. Ik slechts hoef mee te stromen. 

In basis wil ik niets anders doen. Ik wil nog steeds mensen inspireren tot vertrouwen en kracht geven. Wel wil ik naast wat ik nu doe, dit ook verweven met mijn ervaring met Autisme. Alle lijnen staan uit. Ze gonzen. Komt er een boek? Ga ik mijn energie en kennis bundelen met anderen in een bedrijf of komt er een zijtak in mijn eigen bedrijf?

Ik heb het allemaal losgelaten en laat het ontstaan en vormen met de energie van de tijd.

Ondertussen doe ik wat ik het liefste doe: ik geef een cursus, inspireer en deel mijn eigen wijsheid. 

Ik pak mijn eigen star being erbij voor wat sterrenstof en verbind met mijn gevoel. 
De komende maanden hebben eigen kleine lichtjes vol verwondering en magie. Ik heb er zin in. 

Jij ook?

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: