Ik had jarenlang een worsteling. Maar sinds gisteren niet meer.

Het was een aha moment, een opluchting en een enorme ontdekking over mijzelf. Soms is er een periode van inzicht-stilte, maar momenteel vallen ze regelmatig. Niet in regelmaat dat zeker niet.

Ik had, redelijk opstandig, op mijn wolk een dossier op tafel gelegd. Misschien wel een beetje gesmeten. Ik was er klaar mee. 

Nu dat er meer ruimte kwam in mijn leven, was ik er recentelijk al achter gekomen dat ik (ook) een passie voel voor neurodiversiteit, inclusie en autisme. Dat ik iets wil doen met Social Enterprising wist ik al wat langer. Ik wil het naast mijn eigen werk, niet in de plaats van. Dus begon mijn ontdekkingsreis in wat ik daarin zou willen. Een paar sollicitatiegesprekken verder was het beeld er nog steeds niet. Wel dat ik overgekwalificeerd ben en dat ik moest gaan kiezen uit alle ervaring die ik heb, wat ik nu wilde. 

Dat is een rot vraag. 

Ik kan jaloers zijn op mensen die ‘het gewoon weten’.

Weten wat ze willen doen. Het is voor mij een vraag waarop 100 antwoorden mogelijk zijn waaruit ik maar niet lijk te kiezen. De manager die voor mij zat tijdens het laatste gesprek, somde een aantal functies op, kwam tot de slotsom dat hij mij die allemaal kon geven en dat ik er nog goed in zou zijn ook. Ik las de frustratie in zijn ogen, want ik moest een richting kiezen, zo zei hij gepassioneerd. Ik moest weten wat ik wilde!

Zij wisten niet wat zij met mij aan moesten en mijn eigen vraagteken werd alleen maar groter. 

Ik had de kansen gepakt die mijn wolk naar beneden strooide, ik was actie, had lijntjes uitgezet en stroomde mee. En toch werkte het niet. Het irriteerde mij en dan laat ik het helemaal los. Een beetje pissig ben ik op hoge poten naar mijn wolk gegaan en heb daar dit dossier op tafel laten vallen. Zo. Zoek het maar uit. Wees duidelijker want ik snap niet wat hiervan de bedoeling is. Als jullie eruit zijn hoor ik het wel. Doei.Het duurde niet lang, voordat er een nieuwe vonk van synchroniciteit naar beneden werd gelaten. Zomaar ineens kwam er iets aan mij voorbij wat mijn aandacht trok. En via het een, kwam ik bij mijn ontdekking.

Ik ben een multipotential. 

Het bestaat echt. Zoek het maar eens op. Mensen met veel passies, veel talenten waar ze ook nog eens heel goed in zijn.

Er is niets mis met mij dat ik niet 1 richting kan kiezen. Het klopt en hoort bij wie ik ben. Het klopt dat ik blij wordt van ‘connecting the dots’, dat in m’n element ben als ik mag schakelen, in een flits een situatie overzie en een passie heb voor zoveel dingen. 

Het klopt dat ik een bron ben van nieuwe ideeën en het heerlijk vindt die te starten en dat ik het mij niet kan voorstellen hoe iemand zijn leven lang hetzelfde kan doen. 

Het klopt. 

Wat ik er verder mee kan weet ik nog niet helemaal. Onze maatschappij is nog erg gericht op hokjes waar je in moet passen. 

Er is op een ander niveau nu weer een rust neergedaald in mij. 

Op mijn wolk kunnen nu nieuwe plannen uit de kast gehaald worden. Want ik ga niet meer op zoek naar 1 richting. 

Ik vermoed dat het licht op mijn wolk vanavond nog tot laat zal branden en ben nieuwsgierig naar de stroom van energie die nu op gang komt. 

Heerlijk when things come together!

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: