Het was pittig, dit afgelopen jaar tot nu toe.

Er is zoveel innerlijk werk verricht, opgeruimd, gereflecteerd en losgelaten. Onderweg naar de verschuiving van 2 tegengestelde energieën.

De afgelopen maanden bestaat de forecasts van de kristalwezens steeds uit bemoedigende woorden. Ze laten ook steeds zien: we zitten er nog middenin.

De energie om mij heen voelt als een bubbel. Er is een vage, onduidelijke richting waar ik even niets van bak. Dat is voor mij een teken dat ik ook nog even niets moet. Anders wist ik het wel.

Ik blijf steeds bij mijzelf. Vertrouwen hebben in de kosmos en het leven zelf vind ik niet moeilijk. Door de lagen heen, op een dieper niveau zie ik de energie. 

We krijgen nog een pittige winter. 

Onze maatschappij en samenleving kraakt en piept omdat ze zo bang is voor verandering. Systemen en oude patronen lijken tot stilstand te komen en af te brokkelen. Er wordt tot op de laatste adem aan vast gehouden. Als een kat in het nauw die gekke sprongen maakt.

In de verschuiving van frequenties en energie, schuift het bewustzijn ook mee. Ook al is de mens al veel bewuster dan ze een paar jaar geleden was, wordt iedere ruimte uitgebuit en benut. 

De komende maanden zullen niet makkelijk gaan worden. We moeten terug naar de basis, naar het fundament in dit leven. We zijn onderweg naar gelijkheid en eerlijkheid. En de mens wordt gedwongen anders te gaan kijken naar alles.

Inclusie in de maatschappij vraagt nog een beweging. In de nieuwe energie is er een plek voor iedereen, kijken we naar elkaar om en zien we neurodiversiteit als iets waarbij we iets van elkaar kunnen leren. 

De afgelopen maanden kwamen deze onderwerpen vaak aan mij voorbij. Waarbij ik regelmatig naar mijn wolk heb gekeken omdat ik het niet helemaal begreep. 

Anders kijken naar mensen, energie, naar de wetten van de kosmos en het leven is iets wat momenteel heel actueel lijkt te worden. Net als het verzet tegen verandering.. 

De cursus die ik geef gaat over vertrouwen hebben. Ze was er zomaar in mijn gevoel. Net als mijn drive voor een Inclusie maatschappij waar iedereen mee kan doen met zijn of haar talenten. Het leken losse stukjes, maar ineens vormen ze een klein stukje van een puzzel.

De komende maanden gaan nog iets van je vragen. Ze zetten de veranderingen verder in gang, net zo lang tot we echt onthecht worden van de ‘oude patronen’ en niet steeds terugvallen naar een ‘oud normaal’. Er bestaat namelijk geen normaal. Het normaal is wat wij afspreken.

Hou vertrouwen deze maanden. Ook al zie je het even niet of weet je het even niet meer.

Blijf bij jezelf, het komt echt goed.

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: