Het is geen straf in deze tijd: Aarden.

Met beide voeten bewust op de grond. Ik merk aan mijzelf dat ik daar een behoefte aan heb. Om ook de veerkracht en tegendruk te bieden aan de buitenwereld. 

De race in de spiritualiteit is begonnen. 

Vandaag had ik het tijdens een live over balans. Balans tussen boven en onder. Het is iets waar ik mij soms aan stoor, het verdwijnen van een balans in de spiritualiteit. 
Steeds laten ze mij een beeld zien van iemand die holt, met het hoofd ver naar voren gereikt om er nog sneller te zijn.

Dat er meer is tussen hemel en aarde is een feit. En ik geef toe, het kan soms heel interessant zijn. 

Maar pas op dat je niet in de toekomst gaat leven. Zoekend naar antwoorden, duidelijkheid en zielsmissies. Dat alles bij de kosmos wordt neergelegd en daarbij de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk. 

De mens heeft de neiging om door te slaan. Dat hebben we ook in de mannelijke energie van deze tijd gedaan en de gevolgen zijn zichtbaar. Imago, geld, aanzien, dominantie en angst hebben hun weerslag gehad op de maatschappij en de wereld. Iets waar we nu iets aan moeten en willen doen. Dat vraagt verandering en laat verandering nu juist iets zijn wat de mens maar erg ingewikkeld vindt.

De ontwikkeling van de nieuwe energie wordt voor een groot deel bepaald door bewustzijn. 

Het bewustzijn van de mens wordt groter naar mate de frequenties en trillingen van de aarde verhogen. Het is een proces dat wij als mens niet kunnen versnellen, hoe graag we ook zouden willen. 

Ook niet als je ‘met je hoofd in de wolken’ gaat leven. Het is het andere uiterste van de aardse mannelijke energie. Zo stel je dingen uit tot dat er meer…. Vul maar in – is. 

Terwijl ik het schrijf geniet ik van de kleuren van de herfst. Je kan, ook al zou je het willen, de herfst niet vervroegen naar augustus, ze komt als ze daar is: divine timing.

We kunnen haar ondersteunen, met haar energie verbinden en meestromen en daar ons menselijk voordeel mee doen. 

Het belangrijkste is dat je in alles wat er gaande is, alle persoonlijke ontwikkeling niet vergeet te leven. 

Ja, gewoon leven. Met beide voeten op de grond. Verbonden en geaard met het leven op aarde. Je bent hier niet voor niets.

Ik hou van de nuchterheid en relativering. Van de mooie aardse dingen en om die te verweven met wat ik weet en zie. Keuzes, besluiten, dromen en wensen. Stofzuigen, koken en de was doen. Laten we de administratie niet vergeten 😉

Ik leef nu, niet over een paar jaar als de energie is veranderd. Ik heb vertrouwen in het proces en weet dat zij rustig en gestaag haar eigen plan uitvoert. Dat ik slechts als mens met beide benen ook op de grond hoef te staan om echt iets te kunnen doen wat mijn hoofd uit de wolken oppikt. 

De timing van de kosmos vele malen beter is dan die van mij.

Dus terwijl er veel gaande is, vergeet niet te leven. Te genieten van wat er is, in beweging te komen en jouw eigen keuzes te maken, maar vooral je leven niet in de wachtkamer te zetten tot dat moment waar je op wacht maar niet weet hoe het er dan uit ziet. 

Terwijl ik dit schrijf zit ik in de zon achter in de tuin. Ik geniet van de kleuren van de bomen en verheug mij erop vanavond te koken met de groenten van dit seizoen. 

Het leven is hier en nu.

Beginnen de tekenen van verandering ook in jouw leven zichtbaar te worden? Voel je ze al aangekondigd in de wind? Ik ben heel benieuwd hoe de energie stroomt in jouw leven.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: