Jouw Unieke Kristalwezen

Vanuit mijn ooghoek zag ik iets met goud en daar zat ze. Het goud in haar wezen viel mij op. En haar licht. 

Het is haar tijd fluisterde ze, terwijl kleine goudkleurige vonkjes van haar oplichtte.

Ze heeft je affirmaties en intenties gehoord, zei ze. Daar is ze, barstensvol energie, stralend en er klaar voor. 

Zonder woorden zal zij je vullen met lichtenergie en je heldere vermogens versterken zodat communicatie makkelijker wordt. Want zij plant jouw wensen en verlangens, jouw levensdoel talenten in de aarde en laat ze versneld groeien in de manifestatie. Haar gouden kristallenstof knettert van energie om alles te verlichten. Ze wil niet rustig aan, ze wil nu, meteen en direct werken. Dat ene levensdoel ontvouwen waar zij mee verbonden is.

Het levensdoel dat een zetje nodig heeft omdat niet alleen zij, maar ook jij voelt dat het nu echt tijd is om te weten en te doen.

Heb je altijd het gevoel gehad een boek te schrijven? Of juist te tekenen? 

Maar alle verantwoordelijkheden in het leven houden je nog tegen, remmen je af en laten je misschien soms verdrinken. Dus komt er niet altijd iets van stappen..

En dan staat zij hier, stralend, knetterend met een enorm licht om je eruit te tillen en ‘aan’ te zetten. Versneld, versterkt en je vullend met goud licht. 

Ze wil meters maken…

Voel jij haar?

Want haar energie past niet overal, niet iedereen is klaar voor versnelling. Haar unieke code in haar energie past maar op 1 andere code waarmee het ‘aan’ gaat. Als een elektrisch schokje, als een herkenning waar je het bestaan niet van weet.  

Ze is hier, voor jou.

Wat heeft jouw kristalwezen je te vertellen?

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven. 

Wil jij kennismaken met jouw unieke Kristalwezen?

Dat kan op verschillende manieren!  

Ben je verliefd geworden op een van de stenen of kristallen? Ja… ze zijn mooi he, ze sprankelen je tegemoet… Ik heb 3 mogelijkheden voor je waar je aanvullend uit kunt kiezen:

1. Selecteer de steen of het kristal waar jouw oog op is gevallen.

Wil je meer de diepte in en ben je nieuwsgierig welk Kristalwezen bij je steen of kristal hoort met welke unieke persoonlijke boodschap voor jou? Kies dan de steen of het kristal van jouw keuze in de WINKEL. Daar vink je ook aan of je er een KRISTALWEZEN TEKENING of VERTALING bij wilt. Onderstaand lees je er meer over! 

2. Kristalwezen, uniek en persoonlijk voor jou…

Elke steen of kristal in de online winkel is bijzonder en uniek… en heeft iets bijzonders te vertellen! Kristalwezens maken zich kenbaar. bij elke kristal en ik mag ze vertalen naar een unieke tekening vol met persoonlijke betekenis voor jou. Ik teken het wezentje dat aan m’n tafel komt zitten bij het kristal. Zij is in energie vooruit gegaan en daar mee voel jij je verbonden. Het is zo bijzonder! Je ontvangt de steen met een mooie unieke tekening, vergezeld van een korte boodschap die jouw Kristalwezen voor je heeft. Helemaal speciaal voor jou…

Wat je krijgt: kristal of steen van jouw keuze, unieke tekening van je Kristalwezen, een mooi vormgegeven unieke tekening samen met je steen mooi en met liefde verpakt. Vink bij je bestelling de aanvullende opties aan: Tekening van kristalwezen

3. Kristalvertaling, meer de diepte in met jouw unieke persoonlijk uitgebreide kristalvertaling

Samen met de unieke tekening van het Kristalwezen ontvang je een uitgebreide persoonlijke Kristalvertaling. De Kristalvertaling is alleen als verdiepende aanvulling op de 1e optie aan te vragen. Hierbij stem ik me, gedurende een uur, af op wat dit Kristalwezentje jou te vertellen heeft. Ik schrijf dit allemaal op en werk het mooi en op persoonlijke wijze voor jou uit. Deze kristalvertaling is helemaal uniek en persoonlijk. Het geeft jouw verdieping en waardevolle inzichten, helemaal afgestemd op jou en hoe jouw leven nog meer een feestje kan worden!

Wat je krijgt: kristal of steen van jouw keuze, unieke tekening van je Kristalwezen, verdiepende Kristalvertaling mooi vormgegeven en uitgewerkt op print. Vink bij je bestelling de aanvullende opties aan: Vertaling van kristalwezen

De opties nog even kort samengevat:

  1. kies de steen of het kristal van jouw keuze in de WINKEL, en/of
  2. kies bij de steen van je keuze aanvullend voor de Kristalwezen tekening, of
  3. kies aanvullend voor het Kristalwezen met uitgebreide vertaling

Carina met Kristalwezens

Wil je nog meer de diepte in? Kies dan voor een mooie Kirstalwezen Sessie.  

Je hoort wat het wezentje jou te vertellen heeft om van jouw leven nog meer een feestje te maken.  

We laten een kristalwezen naar voren schuiven, luisteren naar wat het te zeggen heeft en dan kan je eventueel naderhand het kristal en de tekening aanschaffen. 

De kristalwezens willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

Meer weten? Je leest het hier.

Carina met Kristalwezens

Wil jij werken met de Kristalwezens?

Kristalwezen Sessie

online kristalwezen experience carina lucassen

Kristal of Steen

carina-lucassen-kristalwezens-2

Gratis Steen Afstemmen

“Hallo Carina. Ik heb onlangs mijn kristalwezentje mogen ontmoeten via jou, de zachte, wijze golden healer kristal. Ik moest even bekomen van de tekst die je schreef. Zo eerlijk en ook direct, kwam hard binnen. Hoe was dit mogelijk dat dit prachtige wezen mij zo goed kent? Dankjewel Carina voor de boodschap. Een echte wake up call maar zo in liefde, licht en verbondenheid.”

“Sinds Dashnïla op ooghoogte op mijn kastje staat voel ik haar zachte ogen. Elke keer als ik even niet weet kijk ik naar haar, verzacht en stroom verder, de hapering voorbij. Wanneer ik online contact maak met de buitenwereld, enge informatie zie, angst op voel borrelen: dan kijk ik naar haar, voel haar ogen. Neem afstand van de inhoud, de engheid. Geen verdrinken, maar rustig verder kabbelen. Mijn kristalwezentje verzacht me. In mijn oordelen over het hoe: rust nemen of actie, nu of straks. Genieten van niks moeten en de aandrang om een bijdrage te leveren. Mijn angst om zichtbaar te zijn en hiermee oefenen in kleine stapjes. Juist die kleine stapjes zien die zo belangrijk zijn voor mij.”  Lieve groet, Anneleen

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.