tijgeroog Carina Lucassen

Er staan weer een aantal nieuwe kristallen en stenen in de webshop. Dit keer licht ik er niet slechts 1 uit maar wil ik de energie die er momenteel is met je delen.

Ze voelt namelijk best bijzonder!

 

Wanneer ik midden in mijn winkel sta en mijn ogen dichtdoe, nemen de kristalwezens mij mee naar een verborgen wereld. In een paar ademhalingen sta ik midden in een prachtig bos. Het is er warm, geborgen en vol groen en bloemen. Een beekje kabbelt langs mij en een diep gevoel van rust dringt in mij door. Het gehaaste, koude dat bij deze tijd hoort valt van mij af. Ik kan ontspannen, voel me geaard en mijn hoofd vol lijstjes komt tot rust.

Daar sta ik rustig ademend en voel me verbonden met de aarde onder mijn voeten. Ik voel haar hartslag, frequentie en ademhaling. Ze upload haar informatie. Door deze aardse energie krijg ik weer balans, ik sta op 2 benen.

En dan, tussen de bladeren door verschijnen sterrenlijnen. Ze dragen lichtwijsheid en informatie. Er ontstaat een heerlijke mengeling van aardse energie, verbonden met kosmische. Je kan de kracht die daarbij hoort, zo in balans voelen, opvangen en integreren. 

Dit is de energie van de webshop op het moment: kristallen en stenen die zo sterk verbonden zijn met de Aarde en haar proces van heling. Ze betrekken je bij haar essentie en jouw eigen bestaan. En aan de andere kant fonkelt en sprankelt hoge, licht energie door de winkel. Ze geeft ingevingen, wijsheid, verbinding en een andere kracht. Ze bundelt magie met de Drakenstokken en speelt met de Starbeings.

Steek je neus eens in de webshop en geniet met mij mee!

Kristallen en hun Kristalwezens

https://carinalucassen.nl/academy/product-category/kristal-en-kristalwezen

Unieke handgemaakte Kristalwezen Krachtstokken verbonden met drakenlijnen

https://carinalucassen.nl/academy/product-category/draken-elfen-wijsneuzen

Geniet van de magie die je in de shop zult voelen. Heb je vragen? Laat het me weten!

Lieve groet, Carina

uitgelicht

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: