tijgeroog Carina Lucassen
Kristalwezen online jaarcirkel Carina Lucassen
Kristalwezen Online jaarcirkel Carina lucassen

De Kristalwezen online jaarcirkel voor slechts € 2,75 per maand!

Ik weet niet welke kreet ik kan verzinnen die aangeeft hoe ongelofelijk mooi de eerste maand van de online jaarcirkel Jouw jaar van magie is geworden!

Ze is doorweven met wijsheid, bemoediging en bevestiging, met warmte en magie. Ze gaat over JOU en is er om jou te helpen dit jaar vol vertrouwen en veerkracht door te lopen.

Een cursus Nine Star Ki, een jaar lang omwikkelen met de wijsheid van een oude beschaving die gelinkt is aan Atlantis, een krachtig nieuwjaarsritueel en een mini cursus werken met de energie van de maan! Plus dan nog kristallen uitgelicht, een vertaling en meer…

 

Omdat het daarmee JOUW jaar van magie wordt in een jaar dat heel bijzonder lijkt te worden! Alle energie, planeten en meer, lijnen zich al op voor een knallende start. De afgelopen volle maan, met planeten retrograde, vierkanten en een winterzonnewende boosten processen die al zo lang in jou gaande zijn. Leuk, maar vaak ook best pittig! We gaan naar een jaar met verbinding, gelijkgestemden, mensen die jou begrijpen en waar je gezien wordt.

Verbinden met jezelf en jouw eigen wortels. Een jaar waarin je begrepen wordt, gezien en met een echte verbinding met wie jij in werkelijkheid bent.

Twijfel je toch nog of je mee zal doen?

Tot 31 december is er voor jou een korting van toepassing van maar liefst € 19,-! Hiermee komt de online jaarcirkel op € 33,-. Zo doe je voor slechts € 2,75 per maand een jaar lang mee!

Gebruik de code magie2022 bij bestelling van ‘Jouw jaar van magie en kracht’ en claim hiermee voor een jaar jouw plek in onze licht cirkel.

Meestal begin je vol goede moed en met een dosis vertrouwen het nieuwe jaar. Dan, na een paar maanden ups en downs, ga je twijfelen, zoeken, worstelen en nog meer twijfelen. Het is ook niet altijd makkelijk om door de bomen het bos te blijven zien en vooral de richting en lichtjes!

Neem je je ook voor het dit jaar anders te doen? Doe dan mee!

Wij gaan jouw vertrouwen vanaf januari al blijven voeden met bevestiging, met aha momentjes, met herinneringen, zelfliefde en inzichten. Oh en ook met de nodige ‘nulges’ (zetjes) van de kristalwezens en de starbeings.

Er is meer! Dat gun ik jou ook zo ontzettend!

De Kristalwezen online jaarcirkel is een verdieping van de Kristalwezen Agenda. Er zijn kristalvertalingen, kristalwezens en kristallen schuiven naar voren die horen bij dat moment en zullen er boodschappen worden vertaald van de Starbeing Elfins en Fairies. We verweven oude lijnen, lichtcodes en wijsheid, de energie van de sterrenpoorten en de magie van de stenencirkels die dit jaar met ons zo verbonden zijn. We duiken erin, dompelen ons ongegeneerd onder en dragen onze eigen wijsheid vol uit. We strooien onbeperkt met sterrenstof, activeren en manifesteren en als de tijd daarom vraagt is er aarding en rust.

Iedere maand komt er online content beschikbaar. Pdf’s, video’s en een meditatie. In een geheime fb groep wisselen we uit, maken we contact en is er een luisterend oor. Delen we overwinningen en soms een kus als pleister. Alles in jouw eigen tijd, tempo en vanaf jouw eigen bank.

2022 doorlopen in vertrouwen, overgave en acceptatie.

Een geweldig (kerst) cadeau voor jezelf!

Inschrijven kan op 2 manieren:
Van uit de combi aanbieding met de kristalwezen agenda

of als je de agenda al hebt of niet wilt gewoon als Kristal online jaarcirkel 

Lieve groet, Carina

Kristalwezen online jaarcirkel Carina Lucassen

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: