Hallo lief mooi mens,

De controle loslaten kan alleen als je durft te vertrouwen. Maar waar kan je dan op vertrouwen? Op een god die er voor iedereen tegelijkertijd is?

Spiritualiteit is iets wat in de vrouwelijke lijn van mijn moeders kant zit. Of we het nu wilden of niet, het was er. Ik ben opgegroeid met de verhalen over het contact met overleden dierbaren, voorspellende dromen en het besef dat dierbaren van de gene zijde op een ander niveau verder gaan.

Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat er meer is na de dood.

Dat energie uitwisselingen bestaan maar er zijn nog heel veel vragen niet beantwoord. Zo zijn er veel verhalen van mensen die een bijna dood ervaring hebben gehad waaruit we kunnen opmaken dat zielen na het overgaan nog steeds onder ons zijn. 

Sommige mensen kunnen ze zien, anderen niet. Dat wil dan niet zeggen dat het er niet is, maar het is wel lastig om met mensen hersenen te bevatten. Hersenen willen het snappen, tastbaar hebben en helaas is dat met deze materie wat lastiger. 

Er zijn veel mensen die een overleden dierbare hebben die berichten sturen op bepaalde momenten. Een geur van hun parfum of iets anders dat je aan diegene doet herinneren, een liedje wat diens favoriete liedje was, een opmerking wellicht die diegene ook altijd maakte, en alles op een moment dat je om een signaal vraagt of nodig hebt. Soms voel je een koele luchtstroom langs je wang strelen, een hand op je rug of iets anders fysieks. 

Het feit dat we het niet zien of dat het niet als een wetenschappelijk bewezen en aanvaard feit is, betekent niet dat het niet bestaat. Er is nog zoveel dat wij niet weten of kunnen bewijzen maar wel zo is.

Deze les ga ik in op jouw gidsen, jouw helpers. De basis waar jij op mag vertrouwen, want ze werken samen met alle kosmische en aardse wetten.

Liefs,
Carina