Hallo lief, lief mens,

Dan gaan we eindelijk echt beginnen! 

Voor jou ligt hier de eerste les. We staan op het punt een fikse duik te nemen de magie van de energie van deze tijd en de kosmische wetten van het leven. Stukjes oude wijsheid die vroeger heel normaal waren. Toen leefden we met de cyclus van de maan, met wat de seizoenen brachten en meer met de dag.

Het is in deze cursus dat ik oude wijsheid deel. Niet om nog meer in slechts hoge energie te zitten, maar vooral een nieuwe balans te vinden. Oude wijsheid, kosmische wetten toepassen en verweven in het aardse leven.

Het is belangrijk dat je met regelmaat aardse, praktische dingen doet. 

Als je constant bezig bent met verbinden met jouw wolk en boven, het zoeken naar antwoorden en inzichten, dan zit je in de hoge energie. Hoge energie verbind je met je helpers en je hart maar heeft de aardse lagere energie nodig om het naar de aarde te trekken en om te zetten in daadkracht en handelen. 

Als de balans er niet is, dan zal je met de hoge energie nadenken over wat je denkt te ‘weten’, daar nog eens over nadenken over wat je voelt en als het even kan daar over nadenken. Het mist het handelen en je zal er zoveel over nadenken dat je niet meer weet wat je moet denken en doen.

Zit je te veel in de mannelijke, lage energie en te weinig boven, dan zal je zonder nadenken handelen. Vooral vanuit ratio. Je wilt niet voelen, je wilt niet luisteren naar je hart. Je doet maar om niet te hoeven voelen, nadenken of luisteren en handelt puur naar je hoofd.

Het is de balans die de magie aanzet. Dat wat jouw hart, innerlijk weten je verteld, dat wat jouw helpers op jouw pad strooien, op te pakken en uit te voeren. Stappen zetten en niet lamgeslagen, zonder het nog te weten bij de pakken neer te zitten.

Leef, met je voeten op de grond en je hoofd in de wolken vanuit jouw hart.

Liefs

Carina