tijgeroog Carina Lucassen
starbeing Carina Lucassen

Bijzondere, prachtige sterrenwezens met een eigen wijsheid, kracht en magie. Afkomstig van sterrenplaneten.Voordat ik ze aan je voorstel, wil ik je even meenemen naar een hele magische plek waar ze op deze aarde komen.

Misschien ken je de verhalen over Avelon, Koning Arthur en Merlijn. Misschien heb je ooit wel eens gehoord van de bijzondere stenen cirkels onderin Engeland, als Stonehenge.

Het zijn magische, bijzondere plekken op deze aarde. Daar onderin Engeland bevindt zich Avebury. Een dorpje op een energetisch magische plek in een cirkel van eeuwen oude, grote stenen.

Robert Coon beschrijft de rechthoek Avebury-Stonehenge-Shaftesbury-Glastonbury als het hartchakra van de planeet. Voor hem begon de overgang van de planeet van Vissen (polariteiten), naar Waterman (Eenheid) hier, 30 jaar geleden.

Avebury is een portaal waar de afstand tussen verschillende plaatsen in het heelal en tussen dimensies flinterdun is. Van daaruit, vanuit de graancirkels, is er de verbinding met de sterren.

Daar in de geborgen cirkel van de stenen komen krachtige energieën van oude beschavingen en magie, van sterrenplaneten en de Aarde samen. Het is een sterrenpoort met een eigen kracht, een opening om te communiceren, te verbinden en uit te kunnen wisselen in hoge energie en wijsheid.

Voorouders wisten het al. Zij hadden toen de forgotten skils waarbij zij de flow van de aarde konden beïnvloeden, elektrische lading in de grond konden bundelen en zo een krachtige straal van energie lijnen vormen. De stenen cirkels bevatten stenen met energie banden, ze gonzen en communiceren met elkaar. Het zijn krachtige sterrenpoorten.

Als je een dergelijke stenencirkel betreedt is het alsof je een poort doorgaat van hogere verborgen werelden en levels van energie.
Ze zijn pure lichtvoeding voor jouw ziel.

Ik stel ze aan je voor de Starbeing Elfen en Feeën.

Ze waren al aangekondigd door afbeeldingen in de naast gelegen graancirkels. Starbeings, met sterrenwezen verbindingen. Met sterren kristalwezens. Ze brengen hoge licht energie, sterrenstof van thuis, verweven met vergeten kennis, pure lichtactivaties en een gevoel van thuiskomen.

De Ster-Elfen dragen in hun DNA-energie afkomstig van uit graancirkels, sommige uit Neytiri in Avatar, sommige uit de Egyptische Hathors, godin half mens half kat, een beetje hiërarchisch en katachtig. Ze zijn mooi, vrouwelijk, krachtig, misschien een beetje afstandelijk maar ongelofelijk verbonden en vol liefde. Ze zijn vol wijsheid en oude magie.

De ster-feeën zijn duidelijk ook sterrenwezens, met de energie van de graancirkels en Plejaden in hun DNA, maar ze zijn zachter, mooier, vrouwelijker dan de elfjes. Hun energie is zachter, maar zachter als in Tai Chi, zeer efficiënt als een krijgskunst.

Ze zijn er voor jou, om samen met jou het licht proces van transformatie door te lopen. Meer licht te brengen op de aarde en vergeten kennis te verspreiden. Ze helpen je jouw eigen oude krachten te vinden en je weer te verweven met wie je in je diepste kern bent. Verbonden met de Aarde en je thuis.
Ze brengen een licht van zachtheid en kracht, een energie die je op aarde niet eerder voelde en een vertrouwen dat er vele Starbeings klaar staan om te helpen.
Hun samenwerking met de draken, die de sterren poorten beschermen, en de oude magische lijnen van Merlijn doen een nieuwe dimensie aan energie ontwaken.

Hoor de stenencirkels gonzen, voel ze pulsen en weet dat meer poorten opengaan.

Alleen deze Starbeings komen uit Avebury waar ze ontstaan vanuit de liefdevolle handen en afgestemde energie van Philippe Ullens en zijn vrouw. Deze Starbeings hebben kracht afgestemd op daar waar jij het nodig hebt om weer te verbinden met dat wat je eigenlijk altijd al voelde en wist: je bent een sterren licht wezen. Met een opdracht voor deze aarde.

Bijzondere kristalwezens hebben deze Starbeings verwelkomt en beschermt. Nu is het tijd dat zij hun bijzondere licht verder verspreiden. Jij weet. Je hebt haar allang eerder gevoeld.

Magisch sterrenstof van thuis, verweven met een ongekende kracht en bergen lichtboodschappen. Sterrenkristalwezens en wijsheid van Avelon en Merlijn.

Wil je ze ook zien?

Ik stel je ze graag aan je voor: https://carinalucassen.nl/academy/product-category/draken-elfen-wijsneuzen/

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: