Werk met mij: spirituele workshops en consulting

Consult

Schriftelijk of via Skype. 

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Waar kan deze steen jou bij helpen?
  • Je weer in balans brengen en in je kracht?
  • Welke stappen mag je maken?
  • Hoe kun jij je weer verbinden met je innerlijk weten en jouw bron?

Je krijgt ook een uitgebreide uitleg over deze steen haar kracht optimaal kan ontvouwen. Dus hoe jij deze steen het beste kunt gebruiken, hoe komt haar kracht optimaal tot zijn recht voor jou? Ook zit er nog een persoonlijk kristalritueel bij en informatie over het reinigen en opladen van jouw steen. En dat alles… voor jouw kracht! Een consult is inclusief de afgestemde steen. Afhankelijk van de soort steen is dit een trommelsteen of een ruwe edelsteen.

Heb je nog vragen? Mail me dan even op carina@spiriland.nl

 

Jaarlegging

Lees uitgebreider over de jaarlegging op: Jaarlegging, iets unieks voor jou

Je leidraad voor het komende jaar

Bij een jaarlegging krijg je een uitgebreid document met een leidraad over het benutten van jouw potentieel in je komende jaar. Het zijn geen vaststaand feiten, want je maakt natuurlijk altijd je vrije keuzes in je dagelijkse leven. Deze jaarlegging helpt je wel bij het maken van de keuzes die het beste bij jou passen. Een fijne ondersteuning als je voor belangrijke keuzes staat!

Maar de jaarlegging geeft je ook een richting, een gevoel over jezelf, over welk pad het beste bij je past en hoe jij het beste in balans blijft en de koers vaart om jouw innerlijke kracht tot zijn recht te laten komen.

Boek je Jaarlegging in de webshop: Jaarlegging

Heb je nog vragen? Mail me gerust op carina@spiriland.nl

 

Maandlegging

Een legging voor 1, 3 of 6 maanden. Lees uitgebreider op: Maandlegging

Je ontvangt een uitgebreid document met een leidraad over het benutten van jouw potentieel in de komende 1, 3 of 6 maanden. Het zijn geen vaststaand feiten, want je maakt natuurlijk altijd je vrije keuzes in je dagelijkse leven.

Deze legging helpt je wel bij het maken van de keuzes die het beste bij jou passen. Een fijne ondersteuning als je voor belangrijke keuzes staat!

Maar deze legging geeft je ook een richting, een gevoel over jezelf, over welk pad het beste bij je past en hoe jij het beste in balans blijft en de koers vaart om jouw innerlijke kracht tot zijn recht te laten komen.

Je kunt 3 soorten leggingen boeken:

 

Heb je nog vragen of dit iets voor jou is?

Schroom dan niet en mail me! carina@spiriland.nl

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.