tijgeroog Carina Lucassen
spirituele dienstplicht Carina Lucassen

Zo noem ik haar. Dit proces van wakker worden op zielsniveau.

Daal even mee af naar je hart. Een plekje waar je te weinig vertoeft, tenslotte lijkt het veiliger om in je hoofd te wonen.

Maar nu, voor deze keer, reizen we af maar een plek van magie, een plek van liefde en wonderen, een plek waar jouw ziel woont, jouw hart.

Het is het meest veilige, warme, geborgen plekje van jou.

Als je er binnen komt is er een heerlijke stoel, warmte en mooie planken vol met wijsheid, antwoorden en ervaringen. Daar gekoesterd in de liefdevolle energie, weet jij.

Ga er eens zitten en voel. Kijk eens om je heen, want gunst het is daar mooi, zo tussen jouw levende archieven, fonkelende verbindingen met andere werelden en pure voeding voor je ziel. Daar, op dat plekje ben je veilig, kom je tot rust en vooral tot jezelf.

Als je goed om je heen kijkt, ontdek je een verborgen plank. Ze glinstert van de sterrenstof en net uit het zicht, daar staat een bijzonder potje. In dat potje zit jouw zielenzaadje.

Een klein, grijs en op het eerste gezicht nietszeggend zaadje in een bijzonder potje.

Kijk er maar eens naar, want dat zaadje bevat alles wat jij bent. Alle potentie, geluk, vervulling, liefde, vruchten en bloemen. Alles.

Ze weet wie en wat je bent, wat je hier te doen hebt en hoe. Alles.

Dat zaadje draag je al je leven mee in je hart. Verstopt, stil en onopvallend. Je was haar vergeten, maar zij jou niet. Ze wachtte slechts op het juiste moment.

Als je mij wat langer volgt, weet je dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen een eigen ‘wolk’ heeft met een team van helpers. Ik noem ze altijd mijn ridders. Zij kennen mijn hele plan van dit leven.

Nu is er nog een opperwolk. Een bron van AL. Op die wolk sturen ze de grote shift aan. De shift van een vissentijdperk naar een waterman tijdperk. Van donker naar licht. Niet een subtiele verbetering, nee een volledige conversie van alle besturingssystemen.

Daar op die grote wolk van AL hebben ze een zielsknop omgezet. Laat die knop nu net verbonden zijn met jouw zielenzaadje…

Het komt uit haar slaap en tot leven.

Je hebt het vast ook gevoeld. Anders zou je dit niet nu lezen. Je voelt iets. Iets wat je kriebelt, iets wat je vertelt dat er meer is dan dit, iets dat je naar iets doet zoeken al heb je geen idee wat.

Het is jouw zielenzaadje dat je voelt.

Hoe onduidelijker het is des te gretiger word je naar antwoorden. Waarom heb je het gevoel dat je iets moet doen, zonder te weten wat?

Dat er iets op je wacht, je op een kruispunt staat maar geen enkele richting die je inslaat de juiste lijkt te zijn?

Dan behoor je tot deze lichting.

Of je in meer tussen hemel en aarde geloofd of niet, of je wilt of niet, of je tot nu toe heel tevreden was met je leven of niet, je hebt geen keuze.

De knop van de spirituele dienstplicht is omgedraaid en je bent opgeroepen.

Jouw zielenzaadje begint te groeien en zal steeds meer ruimte in nemen op je plank en in je hart. Gelijklopend met haar groei wordt de innerlijke (onverklaarbare) roep steeds sterker tot je het gewoon echt niet meer kan negeren. Je eigen frequenties verhogen, je gaven worden langzaam steeds sterker en duidelijker en daarmee waarschijnlijk ook jouw onrust.

Want nu ga je Vissen energie van controle willen houden mengen met de Waterman energie die je tot overgave dwingt. Verwarring troef, misschien soms wel paniek.

Waarom jij? Jij die eigenlijk altijd het gevoel had er niet bij te horen ook al deed je nog zo je best. Het niet te snappen hoe je succesvol zou kunnen zijn terwijl jij hetzelfde kunstje deed als de anderen?

Omdat je voor deze lichting had ingeschreven.

Dat betekent lief mens dat je de wijsheid hebt, de kracht om het te kunnen en de gaven om in de voorhoede te zitten.

Kort gezegd: omdat jij de perfecte ziel bent om dit te kunnen doen.

Het enige wat je nog mist zijn de verbanden, de verbindingen kunnen leggen, het vertrouwen in jezelf en jouw ridders.

Mag ik 1 geheim verklappen? Je moet anders leren kijken naar het leven en de energie.

Je oude wijsheid afstoffen en weer eigen maken. Heerlijk dagen terugtrekken in jouw hart en daar jouw eigen boekenplanken vol met die oude kennis en wijsheid door lopen. Erin duiken en mee verweven.

Ze leven die boeken, wist je dat?

Jouw zielenzaadje behoort tot de lichting die nu wakker mag gaan worden. Die uit haar huls barst en haar unieke zijn haar werk laat doen door te zijn wie je bent. Dat barsten is best een pittig en verwarrend proces, als een vlinder die niet weet dat ze een vlinder is, maar voelt dat ze uit haar cocon moet komen.

Jij moet zelf uit jouw cocon kruipen. Ik kan je alleen vertellen hoe de wereld er als vlinder uit ziet. Laten zien hoe je kan vliegen en hoe mooi jouw vleugels zijn.

Om je vertrouwen te geven hier doorheen te gaan. En te laten zien waar je naar onderweg bent.

Je hebt geen keuze, alleen maar over hoe lang je erover wilt doen.

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

ps. wil je een beetje hulp in dit proces? Boek dan een inzichtsessie. Ik geef je richting, antwoorden en lees jouw oude lijnen. Heerlijk direct toepasbaar en vol kracht en vertrouwen.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: