Persoonlijke Soul Sessie

Soul Sessie Carina Lucassen Geheel

Inzichten, inspiratie en aanmoediging voor jouw levenspad: leven vanuit jouw ziel. 

Helende handreikingen die niet alleen diepgaand zijn, maar die je gaat toepassen in je dagelijkse leven. Carina heeft de afgelopen jaren heel wat mensen persoonlijk begeleid en inmiddels zijn er uit haar hand al honderden unieke Kristalwezens gecreëerd als ware het kleine kunstwerkjes.

Ook met de zuivere kristallen die ze verkoopt met een bijzondere hoge kwaliteit en haar zeer integere, heldere en helende werkwijze heeft ze al vele mensen verder mogen helpen op hun pad. 

Carina houdt een beperkt aantal online Persoonlijke Soul Sessions (één-op-één). Boekingen voor deze sessies zijn met een gereduceerd tarief voor de leden van de online community of deelnemers aan de cursussen. 

Hoe gaat een Soul Sessie in z’n werk

De Persoonlijke Soul Session duurt ongeveer 60 minuten en gaat via beeldbellen online, één-op-één met Carina.

Maar een sessie duurt langer dan 60 minuten, omdat ze ook nog tijd besteed aan de persoonlijke afstemming op jou ter voorbereiding op de sessie. Hierdoor begint je sessie met een rijkdom aan:

 • persoonlijke afgestemde berichten voor jou,
 • inzichten,
 • inspiratie, en
 • aanmoediging om jouw weg te leven zoals je dit als ziel bedoeld bent te doen op deze aardbol.
 • voorafgaand aan de sessie ontvang je een heel prettige geleide meditatie als voorbereiding op de sessie

Je krijgt inzichten over je levenspad, keuzes, helende handreikingen die niet alleen diepgaand zijn, maar waar je ook echt wat aan hebt in jouw dagelijkse leven.

Tijdens de sessie communiceert Carina van ziel tot ziel en brengt jou informatie op hoog niveau over jouw specifieke pad en richting. Carina zal je helpen om de stem van je ziel te volgen en je te laten leiden door het pad van je ziel. Ook kanaliseert ze op jouw afgestemde berichten van de Kristalwezens en het Oude Volk. 

Carina_Lucassen_Soul_sessie_6
Soul Sessie Carina Lucassen Geheel

Wat brengt een Soul Sessie jou

 • Je krijgt inzicht, helderheid en antwoorden over gebeurtenissen in je leven van vandaag
 • Je verbetert jouw leven, op weg naar de volgende cyclus van bewust bewustzijn
 • Je krijgt steun en aanmoediging op jouw spirituele pad
 • Je leert hoe de energie je dagelijkse stemming, creativiteit, levenspad, mentale- en emotionele helderheid beïnvloedt
 • Je leert je eigen intuïtieve kennis meer vertrouwen, groeit in vertrouwen en ontwikkelt je door jouw ziel gedreven levensdoel
 • Je krijgt meer inzicht over de energetische verschuivingen in deze tijd en de patronen die van invloed zijn op je keuzes en beslissingen.

Je bent bewust op deze aarde gekomen in deze tijd om je oude kennis en wijsheid mee te brengen. Om haar weer opnieuw leven in te blazen en toe te passen in deze tijd. Het is licht en energie, die we nodig hebben om de nieuwe wereld door te zetten. Om de macht, angst en controle te breken. Want hoe meer licht er aan gaat, hoe sterker het wordt. 

“Ik vertel het al heel lang, de aarde met al haar leven en de kosmos met al haar planeten, verhogen hun energie en trilling. Alles werkt naar de transformatie toe, dus ook jij.

De sessie helpt je jouw plaats in het leven begrijpen en stimuleren je om een leven te leiden in overeenstemming met de diepste verlangens van de ziel.”

Carina_Lucassen_Soul_sessie

De stem van je ziel volgen…

Door middel van deze integere en persoonlijke sessie, zal Carina je helpen om de stem van je ziel te volgen en je te laten leiden door het pad van je ziel. Carina kan ook berichten van de Kristalwezens en het Oude Volk op jou afgestemd kanaliseren. Stel je hart helemaal open, klaar om van hart tot hart te communiceren tijdens deze sessie.

Juist in een maatschappij die zo verandert is het zo belangrijk op jouw plek te staan met 2 voeten in de aarde. Stevig en ready. Duidelijk en helder. Vol zelfvertrouwen.

Het is handig een notitieboek bij de hand te hebben of de sessie op te nemen. Zorg dat je alle rust en privacy hebt tijdens de sessie zodat je je helemaal open kunt stellen en vrij voelt.

Duur: 60 minuten, plus afstemming en meditatie

Waar: Online, via beeldbellen

Prijs sessie € 123,00 | Kort traject 3 sessies € 330,00. Je krijgt een opname zodat je de sessie terug kunt luisteren.

Klik hier om een afspraak maken.

Weten wat een Soul Sessie jou kan brengen? 

Boek jouw Soul Sessie 

Boek 3 Soul Sessies – een kort traject

‘Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze sessie echt een kijkje in je ziel. Waar sta je op dit moment, wat houd je tegen, waar zitten de knelpunten?
Voor mij een bevestiging van dingen die ik al wist maar ook de nodige nieuwe informatie en handvatten waar ik weer mee verder kan.
Het is zeker een aanrader! Lieve groetjes, Astrid’

“Wauw, dit gaf me echt inzichten in mezelf, zo zou ik nooit naar mezelf kijken. Wat een ander perspectief, en zo raak. Carina is heel helder, weet me goed uit te leggen hoe ik de inzichten kan toepassen, wat ze op een diepe laag betekenen. Alsof ze recht in mijn ziel meekijkt en richtingaanwijzers voor me neerzet. Zeker niet ‘zweverig’ maar heel down to earth en heel diepgaand. Raak, recht mijn hart in! Hier kan ik wel weer even mee vooruit” 

“Lieve Carina, jij neemt me mee naar een andere wereld, zoals ik zelf nog niet had gekeken. Hoe jij met beide benen op de grond staan en spiritualiteit combineert, echt knap. Je geeft me inzichten waar ik echt wat mee kan: raak. Heel concreet zodat ik gericht kan werken aan mijn doelen en wensen. Hoe gepassioneerd jij te werk gaat, daar ken ik er maar 1 van. Blijf alsjeblieft nog heel lang dit werk doen!”

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.