tijgeroog Carina Lucassen
seleniet_carina_lucassen

Seleniet is een gipskristal met een vezelige structuur, een kristal bij uitstek voor verheldering, inzichten en vooral een zachte energie. Engelenenergie!

Seleniet werkt aardend wanneer je met hogere energieën werkt, ze beschermt en reinigt je aura, stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Seleniet is een perfecte meditatie steen en helpt je om contact te maken met verfijndere energieën, engelen en andere dimensies.

Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Dit kristal is sterk inzichtgevend en geeft je meer duidelijkheid welk levenspad te bewandelen.

Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt en beklemming verlicht. Ze schenkt rust in het leven, bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

Seleniet zorgt voor rust in je hoofd en heeft het vermogen om geestelijke trauma’s te verlichten, ze brengt meer balans in je emoties en werkt op alle chakra’s. De Seleniet is een echte aurahealer doordat negatieve energie uit je aura wordt verwijdert.

Je kunt een groter stuk Seleniet in je slaapkamer neerzetten om  zo een rustgevende en serene atmosfeer in de kamer te creëren.

De edelsteen seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel, versterkt bewustwording en stimuleert vergevingsgezindheid.

Een wolk van engelenenergie!

 

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: