Blog Carina Lucassen

Ik maak ruimte in mijzelf door af te dalen naar een plek waar het even stil is. Een witte, zachte, liefdevolle plek in mij.

Daar zijn even geen zorgen van de dag, even geen to do lijstjes of prangende vragen. Daar op die plek is geen angst, slechts het nu. 

Zo doe ik mijn vertalingen. Daar op die plek verbind ik mij met wat nodig is. Daar weten de kristalwezens, gidsen, natuurwezens, draken en star beings mij te vinden. Op die plek is de verbinding met de bron, met mijn eigen kosmische wijsheid en de zwevende bibliotheken. 

Daar op die plek ontmoet ik het kristalwezen van deze steen. Dit keer ging ik daar heen met de vraag welke steen is goed voor deze tijd? Welk kristalwezen schuift naar voren om te helpen?

Het verbinden met deze plek vraagt mij, na al deze jaren, geen extra aandacht of handelingen. Ik ben er in een fractie van een seconde, zonder het zelf door te hebben. De kristalwezens weten ook dat ze slechts daar hoeven te gaan staan en ik het weet. Het is een knooppunt aan energie en verbinding. 

Dit keer schuift er een kristalwezen naar voren dat hoort bij een roze maansteen. Keer op keer kan ik verbaasd zijn hoe treffend en passend ook deze steen weer is voor deze tijd. Ze is namelijk een steen van zelfontdekking. Laat dit nu precies de fase zijn waar de mensen die in deze lichting van de spirituele dienstplicht zitten volop toe worden uitgedaagd.

Het kristalwezen van deze roze maansteen staat vastberaden voor mij. 

Zij weet dat je moet. Zij weet dat je eigenlijk niet wilt, uit angst voor wat je mogelijk zou kunnen ontdekken. Haar energie en die van haar steen is een tikkeltje mysterieus. Eigenlijk net als dat de maan voor ons is. Vrouwelijk en toch krachtig. Verbonden met jouw intuitie en gevoel. 

Dat betekent niet dat je overspoeld wordt door vrouwelijke energie. Want ze brengt juist een balans in de vrouwelijke en mannelijke energie. Vanuit balans ben je niet slecht verbonden met de energie van de maan en de kosmos, maar deze steen zal je ook weer een verbinding geven met de Aarde. Ook hierin is de balans belangrijk om intenties te kunnen manifesteren, om van beide energie (boven en onder) een voedende stroom te krijgen. Ze zet je met haar energie met je wortels in de aarde, op jouw eigen plek.

Lang heeft de mens geleefd zonder te luisteren naar haar innerlijke wijsheid.

Ze leefde vanuit de uiterlijke schijn. Maar er is een nieuwe tijd begonnen, een die je lijkt te dwingen de verbinding weer aan te gaan. Daarvoor moet je op zoek naar de verborgen waarheden in jezelf. Dit kristalwezen en deze geweldige maansteen helpt je met deze reis naar binnen.

Om te gaan ontdekken wie jij nu bent. 

Als je weer met jezelf verbindt zal je merken dat het leven een ritme heeft.

De roze maansteen en haar kristalwezen vraagt jouw aandacht voor de cycli van het leven. Het is als de getijden waar de energie van de maan ook haar invloed op heeft. Alle volle manen hebben een eigen thema aan energie en ook deze kent de cyclus van aantrekken en loslaten, van naar binnen keren en naar buiten, van eb en vloed. Met iedere cyclus neemt jouw eigen wijsheid toe, krijg je nieuwe inzichten, om daar op een volgende cyclus weer op verder te bouwen.  Net als bij de natuur en haar seizoenen. Alles heeft een eigen ritme.

Het kristalwezen weet dat je ongeduldig bent. Vanuit jouw angst wil je antwoorden en vooral bevestiging. De mens komt uit een tijd van snelheid en efficiëntie. Geen fouten maken en geen tijd verspillen. Dit kristalwezen zal je weer verbinden met het ritme van het leven. Dat een eigen timing kent, net als het universum. 

Ze zal je uitdagen tot geduld en een gepaste actie. Ze zal je de stadia laten zien, zodat je niet overgaat tot een oogst van projecten die nog niet rijp en volgroeit zijn.

Ze zal je laten zien wanneer het tijd is om iets aan te trekken of juist los te laten.

Haar zachte energie kent een subtiele kracht. Een met een intuïtieve verbinding, die dus is afgestemd op jou, jouw proces en jouw eigen hoogste goed. 

Ze is een steen van nieuwe liefde. Liefde voor jezelf.

Een steen van oude wijsheid, want ze sluit je weer aan op het leven. Net als vroeger. Ze is een steen die hoort bij deze tijd, want ze verbind je weer met moeder aarde. Om te luisteren en te voelen wat haar behoefte is, waar je kan helpen, maar even zo de balans te herstellen. Tenslotte brengt het slechts met boven verbinden je in dit fysieke leven niet tot manifestatie en daadkracht. Daarvoor heb je toch echt de aarde energie nodig. 

Ze wacht hier op jou. Om deze ontdekkingsreis samen aan te gaan. Jou steeds weer in je eigen centrum terug te zetten zodat jij vanuit daar steeds een begin punt hebt. 

Haar liefde voor de wereld, voor jou is oneindig. Zo verbindt zij zich met jou hart. Zodat als je jouw ontdekkende, liefdevolle handen om haar steen vouwt, haar direct herkent. 

Zacht, roze fonkelend met een intuitie die haar al ver vooruit ging. 

Voel jij haar roep? Weet je diep in jou dat zij er is om jou te helpen? Je kan haar hier vinden.

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: