tijgeroog Carina Lucassen
rimpels in energie
blog rimpels in energie

Het is een van de eerste nachten van 2022 en ik kan echt niet slapen.

Ik lig een tijd te draaien en te woelen voordat ik besluit er gewoon uit te gaan. De energie leek de week voor kerst al te veranderen, ze nam een aanloop in intensiteit, snelheid en hoogte. Zoveel ingevingen, beelden en weten dat ik gewoon niet wist waar te kijken of te beginnen.

Die nacht dat ik niet kon slapen, kroop ik met een kop thee en een deken in mijn stoel. Mijn laptop stuurde mij naar mijn website, waar ik de reacties onder mijn blogs eens rustig kon lezen.

Nooit, maar dan ook nooit, heb ik het vermoeden gehad dat mijn woorden, vertalingen, kristallen en afstemmingen zoveel bij mensen zouden doen!

Diep onder mijn deken weggekropen lees ik de openheid van al deze mooie lieve mensen, die ieder op zijn of haar eigen manier dapper steeds weer een stap doen vooruit.

Een intens gevoel van dankbaarheid overspoelt mij en ik zou iedereen, stuk voor stuk, even willen vasthouden in een dikke knuffel.

Terwijl ik alle reacties lees, staat er een grote groep lichtwezens om mij heen. Er staan prachtige kristalwezens, helder sprankelende starbeings, draken krullen op aan mijn voeten en dit keer staat er een grote groep heldere wezens bij, lang, tenger, sereen en zo mooi. Een groep engelen heeft zich aan mijn licht-leger toegevoegd.

 

De groep communiceert via een starbeing die mij doet denken aan een oude wijze vrouw. Haar staf straalt licht.

Alles wat wij doen veroorzaakt rimpels van energie in de kosmos, in de kronieken, in de toekomst en het nu.

Ik schrijf altijd van binnenuit. Omdat ik het gevoel heb dit met liefde te willen delen en te schrijven.

Omdat ik mij vervult voel om te mogen vertalen en mijn verlangen altijd sterk is jou te inspireren anders te kijken naar het leven. Door de muur heen, de beperkingen van de oude patronen en de oude energie. Zodat je weer het vertrouwen hervindt en je het wiel niet helemaal alleen hoeft uit te vinden. Ik liep ook op dat pad en doe dat nog steeds. Maar kan je vertellen wat ik al weet, zodat jij weet dat je niet de enige bent die dit voelt, denkt of daar loopt.

Ik had eigenlijk helemaal niet beseft dat het werkelijk ook dat zou doen wat ik jou het liefste gun: inspireren tot vertrouwen! Jezelf gaan erkennen als een bijzonder licht wezen gemaakt uit sterrenstof dat steeds meer gaat herinneren.

Jouw openheid en reactie geeft een energie rimpeling wist je dat?

Anderen herkennen zich in jou! Zonder dat je het door hebt doe je precies waar je voor op aarde bent gekomen, namelijk anderen helpen door dit proces.

 

De mens heeft steeds geleerd om dat, wat niet in een hokje past of risico loopt op afwijzing, voor zich te houden en niet uit te spreken. Zo blijven we geïsoleerd en kan de energie niet in kracht toenemen. Het is echter een proces waar iedere mens op aarde doorheen zal gaan. De een eerder dan de ander, maar in de grote shift die gaande is, komen we allemaal op dit pad.

Lief, lief mens, dank je wel voor jouw reactie, voor jouw openheid en daarmee jouw kracht. Je bent een rimpel die nu gezamenlijk een krachtigere rimpel vormt met een groter bereik.

Je bent ontzettend dapper en hiermee maak je een grote stap in jouw eigen proces. Want dit zijn de eerste stappen naar authentiek leven.

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: