tijgeroog Carina Lucassen
Kristalwezen_Rasters_Carina_lucassen

Vol verbazing kijk ik hoe de trillingen van geluid een perfect geometrisch figuur vormt van zand op een tafel.

Mijn ziel herkent het, ze voelt het, het komt binnen. Als een bijzondere licht-code met eigen informatie en energie. Een taal die mijn ziel herkent en spreekt. Ik voel haar en beweeg mee. Zo oud, zo wijs, zo vol en zo vertrouwt.

Op een plekje in de tuin vorm ik een heilig figuur met diverse kristallen. Zorgvuldig gekozen, passend bij mijn intentie, zet ik met het neerleggen van iedere steen een stukje magie aan.

Als ik dan met de kristalwezens het raster activeer begint de energie pas echt te stromen.

Als een licht imprint straalt het haar energie en sneller dan mijn ‘ogen’ kunnen volgen vindt het haar weg. Ze draagt mijn intentie, mijn liefde op de stroming mee. Ik voel haar communiceren met mijn ziel. Kleine ingevingen lichten op, als vuurvliegjes in de nacht. Ja ik begrijp het. Ik herinner.

Zo noemde Plato het. De taal van je ziel.
Hij wist het toen al. Hij had toen, zoveel jaren geleden al de verbinding met je essentie hiermee ontdekt. Geometrische figuren zijn een sleutel tot je eigen lichtarchief in jou. In dat archief zit alles wat je over jezelf zou willen weten verborgen. Daar zitten alle antwoorden op alle vragen over jou.

 

Je denkt wellicht dat het moeilijk is, maar deze magie gaat vanzelf. Jouw ziel herkent de taal van de figuren. Ze zit in je dna, in je cellen en zelfs in het water in jou. Emoto liet het al zien met water kristallen. Perfecte symmetrie en schoonheid, puur door intentie en gedachten.

Je ziel en deze oude figuren zijn vanuit hele, hele oude lijnen sterrenstof met elkaar verbonden.

 

Alles vormt geometrische figuren, alles is een geometrisch figuur. Het is de basis van het universum. Zo is de kosmos opgebouwd.

Dat is waarom kristal rasters zo magisch zijn. Zo krachtig en bijzonder.

Kristal rasters zijn een geheime taal van je onderbewuste. Ze vormen een krachtplek die zijn weerga niet kent. Het is een optelsom van de kracht van het geometrische figuur en de kristallen. 1 plus 1 wordt hier geen 2 maar 1111.

Je zoekt magie, je zoekt antwoorden op vragen die verborgen zitten in je ziel, in je essentie. Je wil beweging of juist loslaten. Je wilt een alchemist zijn die negativiteit kan omsmelten in universeel goud. Tegelijkertijd bedenk je je dat je nog lang niet zover bent. Kristalrasters klinkt ingewikkeld, moeilijk en op hoog niveau.

Maar dat is het niet.

Je mag weten. Daarom deel ik mijn kennis. Want ik weet dat je dan herinnert hoe je bij je eigen licht archief komt. Hoe de codes die de figuren dragen, hoe de kracht die de kristallen hebben voelen en je brengen naar wie je werkelijk bent.
Het hoort bij deze tijd, bij alles wat er gebeurt dat je gaat herinneren, opstaan en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.

 

Dat je de alchemie in jezelf weer herontdekt en inzet om je leven te veranderen naar een jas die past. Jouw jas.

Ik neem je mee, samen met de kristalwezens en Merlijn, naar de oude lijnen. Activeer ze met jou en geef je een tool van magie: Kristalwezen rasters.

In mijn online cursus geef je alle wijsheid die je nodig hebt over figuren en kristallen en templates om te gebruiken.

Ga jij weer verbinding maken met je ziel? Ga jij de kracht van rasters en heilige geometrische figuren inzetten voor je eigen magie? En ze vermengen met de energie van kristallen?

Dat zou zo magisch zijn!

Lieve groet, Carina

ps. als je mee wilt doen, schrijf je dan hier in: https://carinalucassen.nl/academy/product/online-kristalwezen-raster-cursus/

Ik beloof je dat jij het ook kan.

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: