tijgeroog Carina Lucassen
Larimer Carina Lucassen

Ik zit aan mijn tafel en eigenlijk komt er niet veel uit mijn handen. De energie is momenteel van alles en niets. Het vraagt een overgave die in alle onrust best lastig is.

Dan schuift er een groep kristalwezens naar voren. Eigenlijk zie ik zelden kristalwezens bij getrommelde stenen.

Ze horen bij de Larimar die vorige week ineens op mijn pad kwam. Aangezien echte Larimar best zeldzaam is heb ik die zelden. Zodra ik ze zag wist ik het zeker, deze moesten mee. En zo geschiedde.

De afgelopen dagen waren ze aanwezig. Hun geweldige kleur trok al regelmatig mijn aandacht. Vandaag schoven hun kristalwezens naar voren.

Soms ben je moe. Moe van het vechten tegen jezelf, alsof je tegen de stroom in zwemt. Alsof je moet vechten om te mogen zijn wie je bent, te mogen laten zien wie je bent. Of op zn minst de ruimte krijgt om dat te ontdekken.

Het verlangen om verder te stappen, meer in je eigen vel te komen is groot en toch is er een soort weerstand. Een diepere angst waar je niet goed bijkomt die toch regelmatig je tegenhoudt jezelf te zijn. Het geeft een gevoel dat je ook niet gezien wordt, begrepen, dat je niet mag zijn om wat voor reden dan ook.

Hoe kan je dan geloven in jezelf? In de reden van jouw bestaan of het bijzondere van jouw ziel? Je hoofd kan het nog beredeneren, maar lief, lief mens, voel je het ook diep in jouw vezels? Dat je echt mag zijn, dat Jij mooi bent en dat jouw ziel iets te brengen heeft op aarde?

Voor mij ligt een klein, hemelsblauw steentje. Haar energie verspreidt zich direct in mijn omgeving. Ze wikkelt jouw vermoeide emotionele lichaam in haar zachte, troostende energie. Wiegt het even en laat het tot rust komen. Alles is goed zoals het is.

Ze vult je met een zachte, bijna serene energie en verbind je met een diepe wijsheid in jezelf.

De muur die jij als bescherming om jou beschadigde hart hebt gebouwd breekt ze voorzichtig af. Zo kan de pijn en het verdriet dat je vasthoudt met je tranen wegstromen.

Dit kleine steentje draagt een nieuwe balans. Ze is water en vuur tegelijk.

Best bijzonder eigenlijk. Zij heeft allang de godin in jou gezien. De onoverwinnelijke kracht die je eigenlijk, als je goed kijkt, als rode draad door al je doorzettings en uithoudings vermogen heen straalt. Door het hele pad dat jij je leven hebt gelopen. Je bent wel eens gevallen, maar even zo vaak ook weer opgestaan.

Haar energie brengt je terug naar de godinnenkracht die je bent vergeten.

Ze is een steentje dat niet voor niets op duikt in deze tijd, dit jaar. Want authentiek zijn is een opdracht die je dit jaar verder gaat uitwerken.

Hiervoor is zelfverzekerdheid, kracht, zelfvertrouwen en ontspannen op je eigen plek staan nodig.

Dat is het vuur van dit steentje en haar kristalwezen. Nodig zodat je weer gaat spreken en leven vanuit je hart. Toegeven aan wat jij wilt, wat jij nodig hebt en jouw eigen gevoel. Dit niet langer weg vegen omdat iemand anders iets anders van je vraagt.

Haar energie is helder en krachtig, ongeacht haar afmetingen. Vastberaden zie ik de energie lijnen lopen, de sterrenstof erin fonkelen.

 

Ze helpt je nieuw evenwicht te vinden, maar het mooiste cadeau dat ze jou kan geven is jezelf gaan accepteren.

Jij bent een licht-mens. Een Sterren-mens. Met gaven, talenten en wijsheid. Ja, je ziet het goed, ook al is het met het mensen brein niet te bevatten.

En daar komt de larimar. Zij wikkelt je in haar energie en vult je met een onderstroom waarin je gaat leren jezelf echt te accepteren, jezelf lief te hebben en te koesteren.

Ze zal je leren dat je niet geeft uit jezelf, maar uit jouw overvloed.

Zij laat je zien hoe waardevol jij bent.

Het is een klein steentje van jouw fundament. Een steentje dat je laat herinneren dat jouw wijsheid wel klopt, maar misschien wat voor loopt op de tijd. Nodig als lichtje voor anderen.
Zij is jouw steun als je het gevoel hebt in je eentje vooraan te lopen, onbegrepen en alleen.

Zij verbindt je met jouw innerlijke godin.

En ze heeft het goed gezien. Het is tijd dat je jezelf gaat accepteren, van jezelf gaat houden en koesteren.

Bij ons ben je veilig. Laat maar zien.

Heb jij het gevoel dat er een kristal of lichtwezen op jou wacht die niet in de winkel staat?

Stuur mij dan een mailtje, dan ga ik voor jou luisteren. 

Lieve groet, Carina

https://carinalucassen.nl/product/larimar-getrommeld/

Larimer Carina Lucassen

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: