Begeleiding bij je vraagstuk met een persoonlijke unieke Kristallenbox

Samen aan de slag met de kracht van stenen, de magie van het universum en mijn ervaring.

Je wilt een persoonlijke kristallenbox maar wat kun je ermee? En hoe? Hoe ga je met behulp van jouw kristallenbox je leven veranderen? Hoe vind je die houvast en hoe kom je dan op dat ene unieke pad dat bij jou hoort?

Ik laat het je zien en ervaren.. 

Als de box klaar is maken wij een afspraak en kom je bij mij aan tafel. Dan gaan we samen een uur lang aan de slag met jouw Kristallen en kracht items! Ik laat je zien hoe je ermee kunt werken, wat er mogelijk is en ik deel mijn kennis van edelstenen. We gaan werken met kaarten, kristallen, energie rasters en andere krachtitems uit jouw kristallenbox. We gaan manifesteren en zetten meteen stappen dichterbij jezelf.

Tijdens deze begeleiding verbinden wij samen met mijn kennis en ervaring, jouw hart met de energie van jouw kristallenbox. We gaan samen werken met stenen en de andere onderdelen van de kristallenbox. Ik lees tussen de regels door en haal de essentie boven water. Ik geef uitleg over hoe de energie en kracht van jouw box samenwerkt met jouw leven en jouw eigenheid. We zetten concreet de eerste stappen dichterbij jouw zelf, met direct toepasbare inzichten en daadkracht. 

Dat doe ik door je uit te leggen hoe belangrijke natuurwetten werken. Door jou de eenheid in alles te laten zien. Dat wij geen losse individuen zijn met een carte blanche, maar dat er wel degelijk een doel is in dit leven verbonden met talenten en gaven. Dat je hart niet zomaar een spier is, maar een bijzonder orgaan en dat wij steeds meer ontdekken over het veld.

Simpel gezegd: er ligt een soort van plan, een blauwdruk, net zo uniek als je vingerafdruk. Dat is een weg, een pad, een avontuur dat bij jou past.

Stenen helpen de balans in jezelf weer te herstellen waar die onderweg is kwijt geraakt. Door jou te laten zien dat er echt wel een eenheid is waar wij een onderdeel van zijn, kun je vertrouwen hebben dat er wel informatie in die vingerafdruk is meegekomen. En dat het universum daarop reageert.
Ga het geheel meer overzien en ontdek de eenheid. Maan, astrologie, wetenschap, natuur, seizoenen, talenten, gaven, dan kun je vertrouwen hebben in de vangrail van je pad.

En leven vanuit jouw eigen richting geeft kracht.  Zelfvertrouwen, vitaliteit, passie en rust.
Dat zit in een box. Ik deel jou mijn manier, mijn kennis en ervaring.  

 

 

Samen aan de slag met de kracht van stenen.

We gaan samen werken met stenen en de andere onderdelen.

Ik lees tussen de regels door en haal de essentie boven water. Jouw hart met de energie van jouw kristallenbox.

Jij krijgt weer zelfvertrouwen, vitaliteit, passie en rust.

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.