Carina Lucassen

Wijsheid ontstaat als je kennis en ervaring zich met elkaar vermengt.

Ik heb werkelijk alles gezien en doorleeft. Niet van een cursus of horen zeggen, maar vanuit mijn eigen ervaringen, groei en weten. Ik heb van alles de gouden en doffe kant gezien. Door wat nep is prik ik simpelweg heen.

Naast praktijk ervaring heb ik ook opleidingen coaching, mindfulness based cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie en systeem coaching gedaan.

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

 

Ik ben Carina Lucassen

Sommige mensen kennen mij van Spiriland, waar ik mooie, krachtige en natuurlijke edelstenen verkocht. Ik ben mantelzorg moeder van mijn zoon, heb een lieve dochter, katten en een lief.

En ik heb een enorm verlangen om mijn kennis te delen, zodat je de kans krijgt je eigen kracht te vinden en vertrouwen te voelen over jouw leven, wie je bent en jouw besluiten. Om jou door edelstenen, oliën, oefeningen, kennis en ervaring de ondersteuning te geven om je eigen weg in te slaan en te gaan vertrouwen. Zodat je durft te luisteren naar jouw eigen intuïtie en eigen stem.

Ik wil laten zien dat er eenheid is in alles. Dat niets op zichzelf staat. We allemaal in al onze daden verbonden zijn en dat er invloed op je leven is door de informatie in de energie om je heen (wetenschappelijk bewezen). Dit zie je terug in je dagelijkse leven, je keuzes en hoe dingen lopen.

Ik wil jou blij maken als je timide bent, kracht geven je eigen plek op te eisen in dit leven en te zien dat jij even waardevol en mooi bent als ieder ander. Dat niemand beter is, maar iedereen zijn eigen rol heeft en jij ook.

Laat los, geniet en vertrouw.

Eerlijkheid en oprechtheid zijn mijn standaarden. Ik geef echte informatie, leg het uit en laat zien wat er is. Mijn stenen zijn natuurlijke stenen, van hele mooie kwaliteit.

 

Ik weet waar ik het over heb.

Ik weet hoe het is om rijk te zijn en ook hoe het is om arm te zijn.

Als jong meisje heb ik 2 jaar in west Afrika gewoond. Mijn ouders gaven ontwikkelingshulp in een land waar niets was. Ik heb lege supermarkten gezien, gewoond zonder elektra en stromend water. Zonder tv en koek, maar ook zonder imago.

Later, in mijn twintiger jaren was ik een jonge, succesvolle ondernemer van een middelgroot internationaal IT bedrijf. Wij hadden een toonaangevend bedrijf en waren ook financieel zeer succesvol.

Ik heb het allemaal zelf gezien en ervaren. De armoede en het grote geld met succes. Ik weet als geen ander wat het brengt of juist niet. Hoe het werkt en hoe het voelt als je er middenin staat. Dus niet het verlangen, maar hoe het is om dit te leven. Met alles erop en eraan. The full monty.

Ik heb het intuïtieve talent om tussen de regels door te kunnen lezen en de essentie duidelijk te kunnen zien en te kunnen vertalen.

Mijn droom is een toekomst waarbij jij je bijzondere talenten en zijn inzet met jouw hart en daarmee een heerlijk met 2 voeten in jouw eigen leven komt te staan dat jou past, je omgeeft als een warme deken en reden geeft om ook als het regent te kunnen dansen.

Jij hebt als levensopdracht dat jij jouw unieke plek op deze aarde mag gaan opeisen, ongeacht wat anderen daarvan vinden en denken.

Dan kom je thuis bij jou zelf, stroomt alles nog meer en is de wereld weer wat mooier met mensen die doen waar hun hart ligt, met zelfvertrouwen en eigen waarde.

Macht zal steeds minder worden, want er is geen beloning meer. Imago zal er minder toe doen. En daarmee veranderen we samen de wereld.

Gelijkheid, verdelen van vermogen, nadenken over hoe we met de aarde omgaan, voedsel, dieren. Bewust leven.

Soms lijkt het dat verandering in de toekomst ligt. Je moet manifesteren, aantrekken en dan afwachten wat er komt, wanneer en of het er komt. Tot die tijd moet je loslaten.

Wel, als dit je pad kruist, dan is het afwachten voorbij. Dan is ligt alles klaar om geplukt te worden en je leven te veranderen.

Werken met je intuïtie, verbonden zijn met jezelf en weten waar je eigen kracht zit en hoe die eruit ziet.

Niet morgen, niet volgende maand, maar nu.

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.