De kristallenbox Oude Wijsheid is af.

Ze gaat op reis om haar kennis en kracht te delen.
Terwijl ik haar vul met kracht en verbind met een hartslag, bedenk ik mij hoe vanzelfsprekend wij het allemaal vinden dat wijsheid en antwoorden in het universum liggen.

Wat graag willen we inzichten van boven over ons leven, de fase of het proces waar we in zitten.

 

Waar aan de ene kant de onzichtbare dingen tussen hemel en aarde in twijfel worden getrokken, hebben we wel een vertrouwen dat er iets moet zijn dat alles overziet. Dat je kan vertellen waarom dingen gebeuren of juist niet. Wat de redenen zijn waarom je ergens staat of vastloopt. Maar zodra de antwoorden neerdwarrelen op de vragen die je hebt gesteld, worden ze opgevangen en worden ze geanalyseerd door je hoofd. Daar gaan ze door de filter van twijfel, angst, onzekerheid en misschien soms ongeloof.

Ik weet niet beter dan dat informatie neerdwarrelt. Hoe, wanneer en waarom dat zo is zal ik nooit achter komen. Maar het landt in mijn hart. Of ik het nu wil of niet.

Dus bedenk eens dat als je zonder twijfel je verlangens, twijfels, vragen en intenties aan het universum geeft om daar een antwoord op te geven, je een vertrouwen in je hebt dat je het niet alleen doet. Dat er een plan moet zijn.

Alles zit al in je vingerafdruk. 

Vertrouw dan ook op de inzichten ook al zijn ze spannend. Vertrouw op de antwoorden, ook al wil je ze niet horen. 
Vertrouw op de timing.

Luister en neem actie.

In deze box zit een steen die 200 miljoen jaar oud is. 
200 miljoen jaar!!
Het is nauwelijks voor te stellen dat dit zo oud is. Zoveel heeft meegemaakt en doorstaan. Het herbergt de informatie van oude beschavingen en hun magie van de natuur en manifestatie in het leven. Zoals een oude wijze raadsheer vanuit rust en soms mysterie je jouw weg leidt naar jouw verandering en groei. Het dikke boek met informatie openslaat om de antwoorden te vinden.

Ze leidt je naar het binnenste stukje. Daar ben je wie je moet zijn in je mooiste en krachtigste en puurste vorm. 

Heb maling aan de wereld!
Wees wie je bent!
Niet voor een ander, maar voor jezelf!
Leef je mooiste leven, zoals dat voor jou bedoeld is, door je eigen leven te leven. Niet zoals je denkt dat een ander van je verwacht.

Wees de zon, als bedoeld is dat je de zon bent. Ben wie jij in je pure vorm bent. En laat je niet meer van je pad brengen door anderen. Hun mening is niets meer dan een mening. Het zegt niets over jou.

Deze oude wijsheid kristallenbox gaat een mooie vrouw helpen haar eigen pure kracht weer te gebruiken. Te verbinden met hemel en aarde en zichzelf. 
Om het mooiste wat er is te laten zien. En zich zonder te weerhouden haar krachtigste gaven, talenten, passie en kracht te delen:

Zichzelf.

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: